Keresés autó szerint
Választható
Mind
Válasszon ki mindent Törlés
Minden márka
0 / 46
Elfogad

Alufelnik: varázsolja egyedivé autója megjelenését

A gumiabroncs specialista MaxiGumi széles felniválasztékkal áll az ön rendelkézésére autója felszereléséhez.

Arra kötelezzük magunkat, hogy a közel száz márkából álló, készletről rendelhető felnikínálatunkkal az összes létező igénynek megfeleljünk, miközben ön a legjobb ár garancia biztonságával vásárol. Ahhoz, hogy minden pénztárcának és minden elképzelésnek eleget tegyünk, a teljes márkakatalógust az ön rendelkezésére bocsájtjuk weboldalunkon. Vegye igénybe szakértelmünket és válogasson kedvére a márkák között. A biztos döntéshez szakembereink az egyes márkák jellemzőit és előnyeit bemutató termékleírásokat készítettek. A rengeteg termékfotó is abban segíti önt, hogy felnijeit a lehető legnagyobb körültekintéssel tudja kiválasztani.

Legyen szó városi kisautóról, sportos szedánról, vagy impozáns terepjáróról, nálunk garantáltan megtalálja azt az olcsó keréktárcsát, mely a legjobban kiemeli autója értékeit. Ha fontos önnek az idő, rendelje a felniket gumiabroncsokkal együtt a MaxiGumi webshopjából. Varázsolja egyedivé autója megjelenését.

Úgy döntött, hogy megváltoztatja autójának megjelenését, vagy gépjárműve felnijei megsérültek vagy kopottak, így ideje új felniket vásárolni. Adunk Önnek néhány tippet arra vonatkozóan, hogy mit kell figyelembe vennie az új felnik kiválasztásakor.

Az átmérő

Minél nagyobb a felnik átmérője, annál sportosabb megjelenést kölcsönöznek az autónak. A felni átmérőjének növelése a gumiabroncs oldalfala magasságának csökkenését eredményezi. A gumiabroncs oldalfalának magassága fontos szerepet játszik a csillapításban, így ha túlságosan megnöveli a felni átmérőjét, akkor valószínűleg veszíteni fog a menetkényelemből. Az oldalfal magasságának csökkenése mérsékli a rugózást. Meg kell tehát találnia a megfelelő kompromisszumot.

A szélesség

Egy adott felniszélesség különböző szélességű abroncsokhoz választható. Ezeket az értékeket megtalálja a méretmegfelelősségi táblázatunkban. Figyelem: a szélesség és az átmérő megváltoztatásakor ügyeljen arra, hogy megőrizze az eredeti felszereltséghez tartozó abroncsméret egyenértékűségét.

A keréktárcsa típusa

Nagyon gyakran nem gondolunk rá, de a keréktárcsa megfelelő típusának kiválasztása is fontos. A finom küllők lehetővé teszik a fékek jobb lehűlését. Az egyszerű dizájn és a küllők közötti nagyobb távolság megkönnyíti a fékpor eltávolítását az autó mosásakor.

LiveChat
Whatsapp Messenger