245/35 ZR19 93W XL - Módosítás

Antares Ingens A1 245/35 ZR19 93W XL

Kategória : Személyautó nyári
E C 72 dB
4.5 /5 (1 vélemény)
Antares Ingens A1 245/35 ZR19 93W XL
72
Antares Ingens A1 245/35 ZR19 93W XL
E C 72 dB
készleten

Ingyenes szállítás 72 órán belül

Ár/db 96 355 Ft

Jellemzők

Márka Antares
Modell Ingens A1
Méret 245/35 ZR19 93W
Méret módosítása
Pluszok XL
Európai osztálybesorolás
E C 72 dB
Kategória
Személyautó nyári
Vélemény
4.5 /5 (1 vélemény)

Leírás

Az Antares Ingens A1 245/35 ZR19 93W (XL) azzal tűnik ki, hogy optimális tapadást biztosít az úton és jó ár-érték arányt kínál.

Leírás
vélemény
Felszerelés

Szuper tapadás nedves és száraz terepen egyaránt

Szuper tapadás nedves és száraz terepen egyaránt
A gumiabroncs mintázatának és szerkezetének teljes kialakításának köszönhetően a tapadás teljesítménye javul.
A. A képlet, a szerkezet és az új alkalmazott komponens összefüggésében a szénfekete részecskék és a makromolekuláris polimer tapadási tulajdonságai növekednek, és a futófelület és az út közötti tapadás is növekszik.
B. A legnépszerűbb aszimmetrikus futófelület-mintázatot használja, a belső mintázatokat, a függőleges barázdát, a keresztirányú barázdát, hogy összpontosítson a nedves talajon való tapadásra, valamint a mintázatblokkok külső szélességére, növelve a futófelület felületét a száraz és nedves talajon való tapadás javítása érdekében.
C. Nylon használata a futófelület megerősítésére, a gumiabroncs túlzott mozgásának megszüntetése, a futófelület és az útfelület közötti érintkezés növelése, és az egész művelet pontosabbá tétele.

Kiváló vízelvezetés

Kiváló vízelvezetés
Elsősorban a mintázatok kialakítása biztosítja a gumiabroncsok legjobb teljesítményét a vízelvezetés szempontjából.
A. Négy széles központi barázda, két barázda a futófelület oldalán és egy folyamatos sima barázda a jobb egyenes vonalú vezetés, a tapadóképesség és a gumiabroncs vízelvezető képességének javítása érdekében.
B. Széles és erős mintázattal az oldalfalon, és merevítéssel az alsó részén, hogy biztosítsa a gumiabroncs merevségét nagy sebességnél és hatékonyan tartsa a kormányzást.

Stabil úttartás

Stabil úttartás
A mintázatok és a vázszerkezet kialakításának köszönhetően, amelyek stabilitást és kiváló irányítási teljesítményt biztosítanak.
A. A széles, egyenes vonalú barázda kialakítása pontos irányítási teljesítményt biztosít.
B. A vázszerkezet megerősített kialakítása, hatékonyan garantálja a nagy sebességű abroncsok ellenállási követelményeit és kiváló úttartási teljesítményt biztosít minden biztonságban, még nagy sebességnél is.
LiveChat
Whatsapp Messenger