245/30 ZR20 90W XL - Módosítás

Antares Majoris M5 245/30 ZR20 90W XL

Kategória : Személyautó nyári
E E 71 dB
Antares Majoris M5 245/30 ZR20 90W XL
71
Antares Majoris M5 245/30 ZR20 90W XL
E E 71 dB
készleten

Ingyenes szállítás 72 órán belül

Ár/db 96 571 Ft

Jellemzők

Márka Antares
Modell Majoris M5
Méret 245/30 ZR20 90W
Méret módosítása
Pluszok XL
Európai osztálybesorolás
E E 71 dB
Kategória
Személyautó nyári
Vélemény
0.0 /5 (0 vélemény)

Leírás

Kis áron kínált nagy teljesítményű gumiabroncs, az Antares Majoris M5 egy nagy teljesítményű gumiabroncs, amelyet haszongépjárművek, SUV-ok és crossoverekek felszerelésére terveztek. A futófelület mintázata csúszásgátló, biztosítja a nagyon magas tapadást mind száraz, mind nedves útburkolaton. Az átlós barázdák jobb stabilitást, jobb úttartást és jobb reakcióidőt biztosítanak. A gumiabroncs váza különösen a tapintási és akusztikai kényelem javítása érdekében lett kialakítva.

Leírás
vélemény
Felszerelés

Ultra-csendes kényelem

Ultra-csendes kényelem
Az optimális vázszerkezet és mintázat kialakítása maximális csendet és kényelmet biztosít.
A. Optimalizálja a vázszerkezetet és erősíti a gumiabroncs erőegyensúlyát a vezetési folyamat során a gumiabroncs minden részének erőjének elemzésével.
B. A mintázatok tervezése, összekapcsolva az egész nyitott blokk kialakításával, hatékonyan javítja a gumiabroncs hangszigetelését és csökkenti a gördülési zajt.

Kitűnő tapadás és fékezés nedves talajon

Kitűnő tapadás és fékezés nedves talajon
Egy optimális anyagformulának és tervezésnek köszönhetően biztosítható a fékezési teljesítmény, a nedves talajon való tapadás és a száraz talajon való teljesítmény.
A. Magas fehér szén tartalmú formulát alkalmaznak, hogy javítsák a fékezési teljesítményt a különösen nedves területeken. A gumiabroncs vázszerkezetének megerősítése, egy széles és erős vállal és megerősített barázdákkal, biztosítja a merevségét a vezetés és az irányítás során.
B. Számítógépes szimuláció a gumiabroncs futófelületének és a gumiabroncs gördülési erőjének

Szuper stabilitás vezetés közben és úttartásban

Szuper stabilitás vezetés közben és úttartásban
Az optimalizált formula és mintázat struktúra biztosítja a gumiabroncsnak a kiváló stabilitást és úttartást.
A. A magas természetes gumi tartalmú fehér szén formula alkalmazása lehetővé teszi a futófelület keménységének beállítását a kis barázdák mintázatához, annak érdekében, hogy csökkentse a futófelület blokkjának általános keménységét és növelje annak felületi érintkezését.
B. A csúszásellenálló felületet javító futófelület kialakításával, a folyamatos keresztirányú barázda biztosítja a stabilitást és a pontosságot.
LiveChat
Whatsapp Messenger