Keresés méret szerint
Antares autógumik

Antares gumi

Az „Antares” név a galaxis egyik hatalmas vörös csillagától (Skorpió csillagkép) származik, és a kitűnő kopásállóságra, a felülethez való tökéletes alkalmazkodásra és a skorpió tulajdonságaihoz való hasonlóságra utal.

Az Antares a kompromisszummentes tartósság szinonímája.

Az Antares filozófiája az egész márkát képviseli és a félelem nélküli, bátor előrelépést jelképezi. A sokéves kutatásnak és fejlesztésnek köszönhetően az Antares abroncsok elérték az alkalmazkodóképesség legmagasabb szintjét. Piaci előnyük a rendkívüli és megbízható teljesítménynek köszönhető. Az Antares új erő a gumiabroncsiparban, amely a jövőt képviseli és a kirobbanó életerőről tanúskodik. Az Antares előnye, hogy rendelkezik egy olyan minőségi technológiával, amely lehetővé teszi innovatív mintázatok kialakítását.

Az Antares kutatás és fejlesztés központjában a magasan képzett, gondos fejlesztőcsapat új, innovatív típusokat tervez. A szakértelemnek köszönhetően a vállalat innovációs technológiai kapacitása folyamatosan növekszik; csökken az abroncsok kopása, miközben a biztonsági és kényelmi szint javul, így a márka rászolgál a világ járműtulajdonosainak bizalmára. Az Antares kínálata a közép-és felsőkategóriás járművek számos felhasználási módjához igazodik, és abban a terepjáró gumiabroncsoktól kezdve a nagy teljesítményű és defekttűrő abroncsokon át a téli gumikig sokféle típus elérhető.

A legkelendőbb profilok

Autó / Személyautó gumik

4 évszakos

4x4 / SUV gumik

Haszonjármű / Furgon gumik

LiveChat
Whatsapp Messenger