Kereséshez kattintson ide
Barkley autógumik

Barkley gumi

A BARKLEY abroncsokat a világ 20 vezető gumiabroncsgyártói közé tartozó vállalat készíti, amely Ázsiában a PCR és TBR abroncsok egyik legnagyobb előállítója, és a kutatás-fejlesztésben több mint 37 év tapasztalattal rendelkezik. Az éves termelési kapacitás a TBR abroncsok esetén eléri a 6,5 milliót, a PCR gumiknál pedig a 30 milliót.

A Barkley gumiabroncsok egy több mint 12 tanúsítvánnyal rendelkező, csúcstechnológiás rendszerben készülnek. A vállalat termékeire megkapta a CCC, a DOT, az ECE, a GCC tanúsítványokat, illetve belépett az EPA/Smartway, az INMETRU és a LATU programokba. A vállalatirányítási rendszere megszerezte továbbá az ISO9001 és TS16949 tanúsítványokat, a cég munkahelyi biztonság és egészségvédelmi előírásai, ill. a környezetvédelmi menedzsment rendszere pedig megfelel az ISO14001 és GB/T28001 követelményeknek.
Barkley: új csúcskategóriás márka az abroncsok világában. A cég az indulástól kezdve a legmagasabb szintű követelményeknek kíván megfelelni és rendkívül gyors ütemben fejlődik.

Miért válassza a Barkley-t?
Az ár és az ár-érték arány mindannyiunk számára legalább olyan fontos, mint a minőség és a biztonság. A Barkley kimagasló minőségű gumiabroncsokat kínál versenyképes áron.
Ha a Barkley-t választja, akkor a világ 20 legnagyobb abroncsgyártójának egyike által készített terméket választ. Ha a Barkley-t választja, egy olyan támogató közösség része lesz, amely mindig segít, és tanácsot ad Önnek a megfelelő gumiabroncs kiválasztásában.

A legkelendőbb profilok

Autó / Személyautó gumik

4 évszakos

4x4 / SUV gumik

Haszonjármű / Furgon gumik