Keresés méret szerint
Berlin Tires autógumik

Berlin Tires gumi

A BERLIN Tires a német Berlin Tires Europe GmbH új, nagy teljesítményű gumiabroncsokra szakosodott márkája.
A nemzetközi szinten is jelen lévő vállalat székhelye a német fővárosban, Berlinben található.
A márka kiváló minőségű termékek széles skáláját kínálja számos felhasználási igényhez igazodva.
A BERLIN abroncsok felsőkategóriás autók számára készülnek. Kiváló minőségű, 100%-ban Németországban tervezett termék. Mindez garantálja, hogy Ön egy kifogástalan minőségű gumiabroncs előnyeit élvezheti, reális áron.
A BERLIN Tires márka a német főváros nevét viseli, mert egyetlen más város sem testesíti meg egyszerre az erőt, a szabadságot és az esztétikát.
Az igényes járműtulajdonosok olyan abroncsot keresnek a piacon, amely egyesíti az utakon a teljesítményt és az esztétikai tökéletességet.

A BERLIN Tires a világ gumiabroncspiacán kiemelkedő minőségű termékeket kínál. Az Industry 4.0 világszínvonalú gyártástechnológiájának köszönhetően a vállalat mérnökei új gumikeverékeket és speciális abroncsprofilokat fejlesztettek ki, amelyek a konkurens termékekhez képest nem csak a zajkibocsátást csökkentik jelentősen, de emellett az úttartást is javítják (száraz és nedves körülmények között is). Kivételes termék, amely nagyszerű tulajdonságokat ötvöz, megfizethető áron – még egy ok, hogy Ön is a BERLIN abroncsokat válassza.

Gyakran felmerül a kérdés, hogy miért viseli egy abroncsmárka egy főváros nevét. A BERLIN abroncsok megálmodói hosszan gondolkoztak és a következő választ adták: Nemzetközi környezet, csúcstechnológia, kulturális sokszínűség, kreativitás, gyorsaság és lassúság, modern és hagyományos környezet: ezek olyan értékek, melyeket a német fővárosnál semmi más nem fejez ki jobban. Berlint világszerte a technológiai fejlődésben élen járó, multikulturális városként tartják számon. Ezt a folyamatosan pörgő várost áthatja a sokféleség, így egyedi életteret biztosít lakóinak. A BERLIN Tires termékeiben a technológia által ez az avantgárd minőség, ez az életérzés és kreativitás, a város szüntelen lüktetése tükröződik. Sportos vezetők számára tervezett abroncsok elérhető áron – ez inspirálta az új, csúcskategóriás termék gyártóját, amikor német főváros után választott nevet.

A BERLIN Tires mérnökei a gumiabroncs-fejlesztés megszállottjai, küldetésük, hogy a vásárlóknak kiváló minőségű termékek új generációját nyújtsák megfizethető áron. Manapság az ideális vezetési élményhez nem elegendő egy sportos és magas presztízsű autó, a járműhöz tökéletesen passzoló abroncsok is nélkülözhetetlenek. Ennek megfelelően a minőségi abroncs elengedhetetlen azok számára, akik nem akarnak lemondani a maximális vezetési kényelemről és a magas szintű biztonságról. A rengeteg előnyös tulajdonság egyesítése rendkívül nehéz feladat volt, azonban a BERLIN Tires mérnökei bravúrosan leküzdötték a kihívásokat. A tervezés során sikerült megfelelniük a termékkel szemben előzetesen támasztott összes követelménynek. Ráadásul a kiváló minőségi abroncsot sikerült elérhető áron előállítani.

A legkelendőbb profilok

Autó / Személyautó gumik

Haszonjármű / Furgon gumik

4 évszakos
LiveChat
Whatsapp Messenger