Keresés méret szerint
BKT autógumik

BKT gumi

A mumbai-i székhelyű Balkrishna Industries Limited (BKT) a terepjáró gumiabroncsok piacának egyik vezető gyártója.

1987-es alapítása óta a BKT sikeresen összpontosított olyan speciális szegmensekre mint a mezőgazdasági haszongépjárművek, az építőipari és ipari gépek, földmunkagépek, kikötői és bányászati haszongépjárművek, kertépítő gépek és hegyi kerékpárok. Ennek eredményeként a BKT meghatározó szereplővé vált a terepjáróabroncs kategóriában 6%-os piaci részesedéssel és 850 millió USD éves árbevétellel, ami az elmúlt öt évben 30%-os növekedésnek felelt meg.
Jelenleg a BKT négy leányvállalattal rendelkezik Európában és Észak-Amerikában, melyek hatékonyan támogatják az értékesítési és marketingtevékenységet a helyi piacokon: BKT Europe S.r.l., Seregno, Olaszország; BKT Tites USA Inc., Akron,Ohio; BKT Tires Canada Inc. Toronto, Kanada; és BKT Tires Inc. Brentwood, Tennessee, USA. A BKT nemzetközi kereskedelmi hálózatán keresztül értékesíti termékeit és 130 országban van jelen világszerte. Az öt ultramodern gyártóüzem Aurangabad, Bhiwadi, Chopanki, Dombivali és Bhuj városában összesen több mint 7000 embert foglalkoztat. Tekintve, hogy a gumiabroncspiacon rendkívül erős a verseny, figyelemre méltó, hogy a BKT támogatja vásárlóit növekedési és üzleti céljaik elérésében. A BKT elkötelezett amellett, hogy mindig új, minőségi megoldásokat kínáljon ügyfeleinek, így minden szakterületen képes a legmagasabb szintű igényeknek is megfelelni. A BKT szerint a funkcionális és kiváló teljesítményű gumiabroncsok titka a technológiai fejlesztésbe történő folyamatos és elkötelezett beruházásban rejlik.

Vállalati és társadalmi felelősségének tudatában a BKT nagyon szigorú környezetvédelmi intézkedéseket vezetett be. Ezenkívül természetesen a BKT nagy tiszteletben tartja alkalmazottait, akik minden nap elkötelezetten dolgoznak a vállalati célok elérése érdekében.

A BKT törekszik arra, hogy vezető szerepet érjen el és példát mutasson versenytársainak a terepjáró-gumiabroncsok piacán, különösen a mezőgazdasági, építőipari és ipari gép, földmunkagép, kikötői és bányászati haszongépjármű, kertépítő gép és hegyi kerékpár szegmensekben.

Haszonjármű / Furgon gumik

LiveChat
Messenger