Keresés méret szerint
Comforser autógumik

Comforser gumi

A Comar Tyre & Wheel Inc. a világ egyik legjelentősebb gumiabroncsgyártó vállalata, székhelye a kanadai Vancouver-ben található. A cég kimagasló minőségű abroncsokat kínál versenyképes áron a kanadai piacon. A Comar Tyre & Wheel ezenkívül a Comforser és a Ginell kizárólagos forgalmazója Kanadában, ahol ezek a márkák a teljes piacon elérhetőek.

A Conforser éves gyártási kapacitása a személyautó szegmensben eléri a 6 millió darabot, a teherautógumi kategóriában pedig a 3 millió darabot. A Conforser megszerezte termékeire az ISO, ST 16949 és CCC (Compulsory Products Certification) tanúsítványokat, az európai ECE és az amerikai US DOT tanúsítványt, továbbá az Öböl menti országokban használatos GCC/GSO tanúsítványt is. A vállalat a személyautók számára készült gumiabroncsait Európában, Észak-Amerikában, Közép- és Dél-Amerikában, Délkelet-Ázsiában, a Közel-Keleten és Afrikában értékesíti.

Emellett számos ismert OEM (Original Equipment Manufacturer = eredeti alkatrészgyártó) márka tulajdonosa, például: ARTUM, RBP, XF, V-NETIK és BORISTAR.

A legkelendőbb profilok

Autó / Személyautó gumik

4x4 / SUV gumik

Téli
4 évszakos

Haszonjármű / Furgon gumik

Téli
LiveChat
Whatsapp Messenger