Keresés méret szerint
Compasal autógumik

Compasal gumi

A Qingdao Compasal Tire Co. vállalat a Santung tartománybeli Weifang városában található Haohua gumiabroncsgyártóval együttműködésben a COMPASAL márka fejlesztéséért és értékesítéséért felel, és annak kizárólagos tulajdonosa az egész világon. Kínálata széles, legyen szó személygépkocsikról, terepjárókról, tehergépjárművekről vagy buszokról, és a cég elsősorban radiál gumiabroncsok fejlesztésére, illetve gyártására szakosodott.

A Compasal márkanév mind a helyi, mind pedig a nemzetközi piacokon rendkívüli népszerűségnek örvend, kiváló kínai márkaként tartják számon. A COMPASAL gumiabroncsok széles választékát nyújtja vásárlóinak: PCR, LTR, A/T, H/T, M/T, VAN, illetve TBR típusú abroncsok is elérhetőek a kínálatában. A cég felkészült, képzett mérnökei az összes abroncstípust a legújabb piaci követelményeknek megfelelően fejlesztették ki.

A Compasal termékei megfelelnek a világszerte elfogadott technológiai normáknak, a cég többek közt a DOT, ECE, E-MARK, New Label, SONCAP, GCC, INMETRO, CCC, Smartway, ISO9001 és ISO/TS16949 tanúsítványokat is megszerezte. Az állandó magas minőség érdekében minden gumiabroncs első osztályú berendezésekkel készül, szigorú minőségbiztosítási rendszer szerint.

A legkelendőbb profilok

Autó / Személyautó gumik

4 évszakos

4x4 / SUV gumik

Haszonjármű / Furgon gumik

Nyári
LiveChat
Whatsapp Messenger