Keresés méret szerint
Continental autógumik

Continental gumi

A Continental az egyik legnagyobb német gumiabroncs-gyártó cég, amely közép- és felsőkategóriás kompakt autókhoz gyárt abroncsokat. A világranglista negyedik helyén áll. A Continental kötelességének érzi, hogy innovatív megoldásokkal biztonságos, hosszú élettartamú gumiabroncsokat fejlesszen.

A mai személyautók egyharmadát Continental gumiabroncsokkal szerelik fel. Több mint 140 év tapasztalatával és szaktudásával felvértezve, a Continental valódi hírnévre tett szert világszerte.

Számos innováció megalkotója, amelyekkel alapjaiban rengette meg a gumiabroncs-ágazatot. Piacvezető helyének megtartása érdekében a Continental komoly befektetéseket hajt végre a csúcsminőségű termékek kutatása és fejlesztése terén.

A legkelendőbb profilok

Autó / Személyautó gumik

4x4 / SUV gumik

Haszonjármű / Furgon gumik

A(z) Continental márka technológiája

ContiSupportRing (CSR)

ContiSupportRing (CSR)
A CSR vagy ContiSupportRing segítségével egy jármű mostantól folytathatja útját, ha defektet szenved.
Az elv egyszerű: egy hagyományos gumiabroncs és felnin egy könnyű, rozsdamentes acélgyűrű található egy rugalmas tartón.
A ContiSupportRing teljes mértékben a hagyományos felnikhez és gumiabroncsokhoz lett tervezve, amelyek széles oldalfalakkal és profilokkal rendelkeznek.

ContiSeal

ContiSeal
A Continental kifejlesztett egy ContiSeal™ technológiát, amely ideiglenes tömítést biztosít, ha a futófelületet átszúrják. Bármilyen külső entitás, mint például egy szög által okozott defekt már nem igényli a jármű megállítását vagy a gumiabroncs azonnali cseréjét. Vegye figyelembe, hogy a tömítés még akkor is hatékony, ha az idegen test kiejtődik.
Hogyan működik ez? Egy ContiSeal™ technológiával rendelkező gumiabroncs futófelületét egy sűrű és ragadós textúrájú tömítő anyaggal vonják be, amely 80% -ban hatékony a perforációk esetén. Bármilyen felnivel kompatibilis, egy ilyen innovatív technológiát alkalmazó gumiabroncs oldalfalán a ContiSeal™ szimbólum jelzi.

ContiSilent ™

ContiSilent ™
Continental kifejlesztette a ContiSilent™ technológiát a gumiabroncsok hangkibocsátásának csökkentésére. A belső zajok jelentősen csökkenthetők, függetlenül az út felületétől, egy poliuretán hab segítségével, amely elnyelőként működik, és a futófelületen belül található egy ragasztóval. Vegye figyelembe, hogy a hőmérsékleteknek nincs hatása ennek a habnak a szerkezetére.

Erővektorálás

Erővektorálás
Az új Sport Contact 6 abroncs a Force Vectoring technológiát használja, amelyet egy új futófelület-minta határoz meg, jelentősen javítva az abroncs stabilitását, valamint növelve a felesleges víz elvezetését a barázdák és hornyok szélesítésével, jelentősen csökkentve az aquaplaning kockázatát.

EasyHandling

EasyHandling
Az EasyHandling technológia megőrzi a gumiabroncs szép kezelhetőségét, még akkor is, ha a motor nagyon magas giroszkópikus erőket szenved el, mint például meredek kanyarokban. Minden találkozott helyzetben a vezetési pontosság és az útérzékelés valóban maximalizálódik.

Kézzel készült Németországban

Kézzel készült Németországban
A radiális abroncsaink nagy többsége Korbachban, az Eder-tó partján, Németországban született, és ez már évtizedek óta így van. Ez a sokoldalú szakértők szenvedélyes munkájának eredménye. Ne felejtse el!

RainGrip

RainGrip
A Wet Grip keverék még több szilíciumot tartalmaz, hogy a nedves úton maximális tapadást és megnövelt kilométertartamot érjen el.

ZeroDegree

ZeroDegree
A tökéletes stabilitást nagy sebességnél a nullafokos acélöv biztosítja.

Multigrip

Multigrip
A MultiGrip a gumiabroncsnak progresszív tapadást biztosít egy egyedi keverékkel, amelyet a termelési fázis során egy ellenőrzött gumiabroncs-sütési művelettel hoznak létre.

GripLimitFeedback

GripLimitFeedback
A pilóta és a gumiabroncs közötti kommunikáció tovább növekszik az innovatív GripLimitFeedback technológiának köszönhetően, amely korábbi visszajelzést tesz lehetővé a maximális dőlési helyzetben, hogy garantálja a kontroll és a biztonság sokkal jobb szintjét.

MileagePlus

MileagePlus
A MileagePlus technológia egy olyan vegyületet tartalmaz, amely rendkívül érzékenyen növeli a kilométert, miközben ugyanakkor rendkívüli manőverezhetőséget biztosít.

TractionSkin

TractionSkin
Az innovatív TractionSkin abroncsfelület egy olyan futófelülettel rendelkezik, amelynek mikrorugalmassága tökéletesíti az úttartást. A bejáratás szinte megszűnik egy innovatív formázó bevonat hatására, amely megszünteti a formázóanyagok szükséges használatát.

Continental intelligens gumiabroncs szenzorai

Continental intelligens gumiabroncs szenzorai
A Continental gumiabroncs szenzorai a Continental két digitális abroncsfigyelő rendszerének, a ContiPressureCheck™ és a ContiConnect™ szívében találhatók. Az intelligens szenzorok folyamatosan mérnek a gumiabroncs belsejében lévő hőmérsékletet és légnyomást, és adatokat szolgáltatnak, amelyek megjeleníthetők a műszerfalon, legyen az a vezetőfülkében vagy egy webes portálon, amely lehetővé teszi a teljes flotta figyelemmel kísérését. A Conti CrossTrac gumiabroncsok kiváló minőségűek. A vállalkozása rendelkezik egy teljes megoldással, mivel tökéletesen alkalmazkodnak a Continental digitális abroncsfigyelő megoldásaihoz.
LiveChat
Whatsapp Messenger