Keresés méret szerint
CST autógumik

CST gumi

A CST abroncsokat a Cheng Shin Rubber Ind. Co. Ltd. (Cheng Shin Tire) gyártja Önnek. A több mint 20 000 embert foglalkoztató Cheng Shin Tire a világ legnagyobb kerékpárabroncs-gyártó vállalata, amely számos más kategóriában is kínál termékeket.

Több mint 150 országban van jelen és szolgáltatásaival a piac jelentős hányadát lefedi. A CST termékei között elérhetők többek közt a kerékpárok, motorkerékpárok, mopedek, terepjárók, személyautók, tehergépjárművek, targoncák, ill. mezőgazdasági és kertészeti gépek számára készülő gumiabroncsok is.

A CST három gyártóüzemmel rendelkezik a kínai Hsziamen régióban. Alkalmazottai elkötelezettek a kiváló minőség mellett, és az innovatív technológia segítségével világszínvonalú termékeket állítanak elő, különös figyelmet fordítva a szállítás pontosságára és az ügyfelek elégedettségére. A CST megfelel a legszigorúbb nemzetközi előírásoknak. A vállalat számos tanúsítványt és díjat nyert, melyek között ott van DOT (Egyesült Államok Közlekedési Minisztérium), az ISO9001, az E-Mark, a TS 16949 és a neves China Brand Award (Kínai Márka díj).

A világszínvonalú gyártástechnikának és a hatékony logisztikának köszönhetően a CST a gumiabroncsipar kiválósági normájává vált. A CST számára a minőség, az integritás és a szolgáltatás nem pusztán üres szavak: a vállalat működésének alapját képezik, a felsővezetéstől egészen a végrehajtó személyzetig.

A legkelendőbb profilok

Autó / Személyautó gumik

4x4 / SUV gumik

Haszonjármű / Furgon gumik

LiveChat
Whatsapp Messenger