Keresés méret szerint
Double Coin autógumik

Double Coin gumi

Kínában a pénzérme (angolul coin) a jószerencse szimbóluma. Amikor a vállalat 1934-ben legyártotta első diagonál abroncsát, a tulajdonosok a Double Coin márkanév mellett döntöttek, ami azt szimbolizálja, hogy a cég a lehető legmagasabb minőséget kívánja nyújtani vásárlóinak.
A Double Coin márkanév (olyan pénzérme, amelynek mindkét oldala a szerencsét hozó fej) kifejezi a siker vágyát és ígéretét a vásárlók felé. Az első TBR gumiabroncs 1992-es, Egyesült Államokban való értékesítése óta a vállalat célja hogy a lehető legtöbb hozzáadott értéket nyújtsa az ügyfelek számára. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a cég kiváló minőségű TBR és OTR gumiabroncsok széles választékát kínálja versenyképes árakon. Emellett a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást és támogatást nyújtja, így az ügyfélnek kiemelkedő vásárlói élményben van része.
. Alapítása óta a Double Coin a kínai gumiabroncsgyártók között vezető szerepet ért el. A Double Coin az első Kínában gyártott radiál tehergépkocsi-abroncs és az első EPA SmartWay® tanúsítvánnyal rendelkező gumiabroncs megalkotásával példát mutatott a többi kínai piaci szereplőnek az innovatív és fejlett gyártástechnológiák használatában. 1989-ben a Double Coin a Firestone Tire-el együttműködve megalkotta a légkamra nélküli gumiabroncsot, amely garantálja a jobb teljesítményt és a hosszabb élettartamot.
2001-ben és 2011-ben a Double Coin a Michelinnel közös vállalkozásokat indított. A Double Coin más nagyvállalatokkal közös projektekben is részt vett, többek között az acélsodronyt gyártó Beakarttal, a feketekőszén- és szintetikus gumiiparban érdekelt Chevronnal, továbbá a Huayu Group petrolkémiai óriással. A Double Coin a csúcsminőségű TBR és OTR abroncsainak fejlesztése során profitálni tudott az együttműködések során szerzett tapasztalataiból és technológiai innovációkból.

A legkelendőbb profilok

Autó / Személyautó gumik

Téli
4 évszakos

4x4 / SUV gumik

Haszonjármű / Furgon gumik

Nyári
4 évszakos
LiveChat
Messenger