215/60 R16 95V FO, M+S - Módosítás

Goodyear Vector 4Seasons 215/60 R16 95V FO, M+S

Kategória : Személyautó 4 évszakos
C C B 70 dB
4.5 /5 (78 vélemény)
Goodyear Vector 4Seasons 215/60 R16 95V FO, M+S
Goodyear 215/60 R16 95V
70
Goodyear Vector 4Seasons 215/60 R16 95V FO, M+S
C C B 70 dB
készleten

Ingyenes szállítás 72 órán belül

Ár/db 64 177 Ft

Jellemzők

Márka Goodyear
Modell Vector 4Seasons
Méret 215/60 R16 95V
Méret módosítása
Pluszok FO, M+S
Európai osztálybesorolás
C C B 70 dB
Kategória
Személyautó 4 évszakos
Vélemény
4.5 /5 (78 vélemény)

Leírás

A Goodyear Vector 4Seasons 215/60 R16 95V (FO, M+S) abroncsa egy teljesítmény hatékony, négyévszakos gumi. A levédett Météo Réactive technológiának köszönhetően időjárási viszonyoktól teljesen függetlenül változatlanul magas színvonalon teljesít. Optimális viselkedés esőben. Kiemelkedő futásteljesítmény. Jól tapad havas, és jeges utakon.

Leírás
vélemény
Felszerelés

Weather Reactive SmartTRED

Weather Reactive SmartTRED
A Vector 4Seasons SUV a Goodyear Weather Reactive SmartTRED technológiával rendelkezik, amely kivételes teljesítményt biztosít bármilyen időjárási körülmények között. A futófelület különböző zónái lehetővé teszik, hogy alkalmazkodjon minden évszakhoz. Különösen téli vezetésre van hitelesítve, amint azt a Hópehely szimbólum is mutatja.

Kitűnő teljesítmény az egész évben

A Vector 4Seasons gumiabroncs képes minden időjáráshoz alkalmazkodni és minden évszakban példás viselkedést biztosít, a Goodyear Météo Reactive technológiájának köszönhetően. A SmartTRED technológia különböző zónákat határoz meg a futófelületen a sokféle útviszonyokhoz való alkalmazkodás érdekében.

Jobb ellenőrzés szárazon és nedvesen is

Ellenőrzés esős vagy havas időben. A Vector 4Seasons gumiabroncsot kisebb vízszintes csúszásra való hajlam és a jeges talajon szükséges féktávolság 11% -os csökkentése jellemzi.* Száraz úton példás úttartást biztosít, amit a merev burkolatok garantálnak, amelyek növelik a stabilitást a kanyarokban vagy irányváltásokkor.

Húzóerő minden vezetési körülmény között

A négy évszakos összetétel optimális viselkedést tesz lehetővé nyáron és télen egyaránt. A Vector 4Seasons gumiabroncsban nagy sűrűségű háromdimenziós lamellák találhatóak, amelyek lehetővé teszik számára, hogy a versenytársakat felülmúlja a hóban és jégen történő tapadás tekintetében. * A hópelyhes jelölés azt szimbolizálja, hogy a téli vezetés a gumiabroncs tervezésének célja.

Környezetvédelem

Jellemzője a kis gördülési ellenállás, amely csökkenti a jármű energiafogyasztását, a Vector 4Seasons gumiabroncs képes nagy kilométert futni, egy négy évszakos gumi keverék és egy lapos profil segítségével, amely egyenletesen osztja el a nyomást.
LiveChat
Whatsapp Messenger