Keresés méret szerint
GT-Radial autógumik

GT-Radial gumi

A GT-Radial hét gumiabroncs-gyártó üzemet működtet Kínában és egyet Indonéziában, melyek a gyártási eljárásokat illetően megfelelnek a világszerte érvényben levő, főbb minőségi és biztonsági kritériumoknak. A GT-Radial üzemek a Michelin és a Nokian megbízásából is gyártanak gumiabroncsokat. A GT-Radial a haszongépjármű, terepjáró és személyautó gumik széles választékát kínálja.

Minden GT-Radial gumiabroncs-modellt összevéve, a cég a 9. helyen áll a világ gumiabroncs-gyártóinak sorában. A GT-Radial hosszú évekig volt a General Motor beszállítója. A GT-Radial gumiabroncsai rendelkeznek valamennyi termékminőséget igazoló tanúsítvánnyal: ISO9001:2000, ISO/TS16949:2002 és ISO14001 környezetvédelmi minősítés.

A GT-Radial kutatási-fejlesztési részlegén több mint 500 alkalmazott dolgozik.

A legkelendőbb profilok

Autó / Személyautó gumik

4 évszakos

4x4 / SUV gumik

4 évszakos

Haszonjármű / Furgon gumik

A(z) GT-Radial márka technológiája

Több mint 60 év tapasztalat

Több mint 60 év tapasztalat
Több mint 60 éve a Giti Tire, a GT Radial márka tervezője, a gumiabroncs világában működik, ahol a világ vezetői között jelenik meg. A Giti Tire több mint 35 000 munkatársat foglalkoztat világszerte. A cég rendelkezik ultramodern gyártóhelyekkel Kínában és Indonéziában. Több mint 130 országban, közel 70 000 értékesítési ponton keresztül kínál személyautók, SUV-k, haszongépjárművek és teherautók gumiabroncsait. Nevet szerzett autómárkák, mint a Dacia, Renault, Peugeot és Citroën a GT Radial gumiabroncsokat használják eredeti felszerelésként. Ez az elem azt mutatja, hogy ezek a gyártók mennyire bíznak termékeinkben.
LiveChat
Whatsapp Messenger