Keresés méret szerint
Headway autógumik

Headway gumi

A Headway Technology Group széles portfólióval rendelkező vállalat, amelynek székhelye Dongyingben, Kína Santung tartományában található. Üzemében számos különböző termék készül: radiál abroncsok személyautókhoz (PCR) és teherautókhoz (TBR), terepjáró abroncsok (OTR), továbbá buszokra és kamionokra tervezett diagonál abroncsok A vállalat nemrég szélesítette termék- és szolgáltatásportfólióját: fő tevékenysége továbbra is a személy- és teherautó-abroncsok előállítása, de emellett elkezdett könnyűfém felniket és lítium-ion akkumulátorokat is gyártani.

Az ország nagyobb egyetemeivel való együttműködésének köszönhetően – a kínai gumiabroncsiparban egyedülálló módon – a vállalat a legújabb technológiákat használja a gumikeverékek összetételének fejlesztéséhez és a gyártástechnológiák legújabb trendjeinek kihasználásához. A cégcsoport számos fontos tanúsítvánnyal rendelkezik: ISO9001, TS16949, GB/T24001, GB/T28001, 3C, DOT, ECE, REACH, LABEL, INMETRO, GCC, és SONCAP.

A szigorú gyártási előírások és minőségbiztosítás következményeként a Headway Group stratégiai olyan nagy és neves tehergépjármű-gyártókkal alakított ki partnerséget, mint például a Sinotruck. A vállalat gyártási kapacitása jelenleg évi 12 millió darab a személyautókhoz (PCR) készült radiál gumi és 1,2 millió darab a teherautó (TBR) abroncs kategóriában. 2015 végére a cégcsoport a PCR abroncsok gyártását évi 30 millió darabra növeli, míg a TBR abroncsok száma eléri az évi 3 millió darabot.

A Headway arra törekszik, hogy tevékenységi körét szélesítse, és minden üzleti partner számára előnyös növekedési stratégiát alakítson ki. A piaci elvárásokra folyamatosan figyelő és a vásárlók számára kiváló minőségű termékeket biztosító cégcsoport célja, hogy növelje a vállalat által nyújtott hozzáadott értéket, illetve nemzetközi hírnevet szerezzen a világpiacon.

A legkelendőbb profilok

Autó / Személyautó gumik

4 évszakos

Haszonjármű / Furgon gumik

Nyári
LiveChat
Whatsapp Messenger