Keresés méret szerint
Kapsen autógumik

Kapsen gumi

A Shandong Huasheng Rubber Co. gumiabroncsok gyártására szakosodott. Az 1994-ben alapított vállalat székhelye egy 55 hektáros területen terül el a Santung tartományban lévő Guangrao városában, Dongying közelében. A cég elsősorban minőségi és környezetbarát gumiabroncsok gyártására szakosodott, személy- és teherautógumikat gyárt; csúcstechnológiás gyártósorokkal felszerelt üzemei Japánban, Németországban, Amerikában és Olaszországban működnek. A hatalmas kutatás-fejlesztési kapacitásnak és az élvonalbeli gyártósoroknak köszönhetően termékei (PCR és TBR abroncsok) elérhetőek Európában, Amerikában, a Közel-Keleten, Afrikában és az Óceániai szigetvilágban is.

A vállalat megalapítása óta elkötelezett a minőségi gumiabroncsok előállítása mellett. A minőségbiztosítás megerősítésének és a dinamikus fejlesztési stratégia bevezetésének köszönhetően a Shandong Huasheng Rubber Co. képes volt egy világhírű márkanév létrehozására, és egy olyan modern vállalattá vált, amely megkerülhetetlen a teher- és személyautó abroncsok piacán.

A tehergépjármű-abroncsok minden minden nemzetközi előírásnak megfelelnek, rendelkeznek többek közt ISO 9001, GCC (Öböl menti országok), SONCAP (Nigéria), DOT (USA), ECE (Európa) és INMETRO (Brazília) tanúsítványokkal. A személyautóabroncsokat gyártó üzem egy 40 hektáros területen fekszik. A csúcstechnológiás gyártásnak és a világ legjobb mérnökeinek köszönhetően a cég mindenféle méretben kínál acélmerevítésű radiálabroncsokat tehergépjárművek számára, illetve személyautó és kisteherautó abroncsokat. Az éves tehergépjármű-abroncs kapacitás eléri a 3,5 millió darabot, míg a több mint 100 féle méretben és típusban gyártott személyautóabroncsok esetén az éves termelés 15 millió darab.

A legkelendőbb profilok

Autó / Személyautó gumik

4 évszakos
LiveChat
Messenger