185/65 R15 92H XL, 3PMSF - Módosítás

Maxxis Premitra All Season AP3 185/65 R15 92H XL, 3PMSF

Kategória : Személyautó 4 évszakos
C B B 70 dB
4.0 /5 (121 vélemény)
Maxxis Premitra All Season AP3 185/65 R15 92H XL, 3PMSF
Maxxis 185/65 R15 92H XL
70
Maxxis Premitra All Season AP3 185/65 R15 92H XL, 3PMSF
C B B 70 dB
készleten

Ingyenes szállítás 72 órán belül

Ár/db 27 600 Ft

Jellemzők

Márka Maxxis
Modell Premitra All Season AP3
Méret 185/65 R15 92H
Méret módosítása
Pluszok XL, 3PMSF
Európai osztálybesorolás
C B B 70 dB
Kategória
Személyautó 4 évszakos
Vélemény
4.0 /5 (121 vélemény)

Leírás

A Maxxis új Premitra All Season AP3 abroncsa következetesen illeszkedik a jól bevezetett termékek sorába a négyévszakos abroncsok piacán. Közel 15 év kutatás és a belőle származó tapasztalatok ezt az abroncsot egy technikailag érett termékké teszik. Az innovatív, nagyon modern stílusú futófelület csak az egyik újdonság ebben az abroncsban. Az új gumi keverék, amely nagyon magas szilíciumtartalommal rendelkezik a futófelületen, kivételes gördülési ellenállást és kifogástalan fékezési és úttartási tulajdonságokat biztosít nedves úton. Ez az abroncs jelentős előrelépést is jelent a külső és belső gördülési zaj tekintetében, így kényelmesebb és környezetbarát vezetést biztosít. Az előző generációhoz képest ez az abroncs jelentősen csendesebb gördülést kínál. Így a Premitra All Season jó választás lehet az egész éves kellemes vezetéshez.

vélemény
Felszerelés

121 vásárlói vélemény

4.0/5 csillag

Fogyasztás 4.0 /5
Nedves talaj 4.0 /5
Száraz talaj 4.0 /5
Kényelem 3.5 /5
Ár/érték 4.0 /5
Stabilitás 4.0 /5
Zaj 3.5 /5
Élettartam 3.5 /5

Felhasználók véleménye

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a webhelyen adott értékeléseket ellenőrzik. A vélemények kizárólag időrendi sorrendben jelennek meg.


- Út - Sportos - 5000 km

pneumatici molto buoni che avevo già su altri veicoli, ottima tenuta su bagnato, un po 'rumorosi, longevità accettabile, ottimo rapporto qualità prezzo li raccomando.


- Út - Átlagos

Egy hónap használat után nincs panasz ezekre a gumikra, jó tapadás nedves úton (a havat nem tudom), de kissé magasabb fogyasztás. Meglátjuk, meddig tartanak, ami eldönti, hogy újra megveszem-e őket vagy sem.


- Autópálya - Átlagos

Jó gumiabroncsok, azonnal tesztelve 1200 km-en. Kevesebb zaj, mint az előző abroncsaimban. A szállítás tovább tartott, mint jelezve. Az élettartam még ismeretlen, de valamit ki kell tölteni


- Út - Átlagos

Általánosságban jó tapadás, jó teljesítmény esőben, látni a hóban.


- Út - Átlagos - 50000 km

Nagyon jó abroncsok, ellenállóak, jó tapadás bármilyen úton, de hajlamosak puhaak lenni a nyári hőségben, ami befolyásolja az úttartást.


- Út - Átlagos - 100 km

Helló, most minden négy kerékem felszerelve van ezekkel a Maxxis Premitra négyévszakos gumikkal. Kellemesen meglepődtem mind száraz, mind nedves utakon. 2 hónapja esik nálam az eső. A viselkedés nagyon jó, ahogy a fékezés is. A zaj gyakorlatilag nem létező. Semmi panasz, ajánlom őket.


- Út - Átlagos - 500 km

Ezelőtt már volt Maxxis abroncsom. Ezek is olyanok, mint vártam. Ezen a gumón nincs semmi kivetnivaló. Azonban voltak némi problémák a szállítással. A szállítás gyorsan elkezdődött, de aztán 13 napig látható előrelépés nélkül állt a GLS raktárában. Korábban üzleteltem a Bandenleaderrel, és ott a szállítás zökkenőmentesen ment. Ezt egy előre nem látható eseménynek tekintem.


- Út - Sportos

Kiváló ár-érték arány Ibiza is nagyon jó hosszú 200 km-es napi utazásokhoz hosszú élettartam Fogyasztás jó Jobb hóban, mint a Hankook i cept téligumik A következő járművem is meg fogja kapni őket. A Goodyear abroncsoknak csak egy kicsit alacsonyabb a fogyasztása. A foglalás javítható, a választott kereskedőmnek más ára volt, és nem tudott róla, de mégis gyorsan sikerült.


- Terep - Átlagos

Teljesen elégedett


- Út - Átlagos - 1500 km

Az ár/teljesítmény arány rendben van, a gumiabroncsok teljesen megfelelnek a téli vezetéshez, legalábbis normál hómennyiség esetén. A zajszint elfogadható, a fogyasztás normális


További vélemények

Gumi értékelése

Ha visszajelzést kíván adni a(z) Maxxis Premitra All Season AP3 márkáról, be kell jelentkeznie.

LiveChat
Whatsapp Messenger