Keresés méret szerint
Michelin autógumik

Michelin gumi

A Michelin a nemzetközi gumiabroncs-piac egyik legfontosabb szereplője. A termékek minőségének és kivételes teljesítményének köszönhetően világhírnévre szert tevő Michelin számos alkalommal jeleskedett a Forma-1-es versenyeken illetve más magas szintű autóversenyen. A Michelin mellesleg az a gyártó, aki a legtöbb elismerést, kitüntetést kapta világszerte. A Michelin jelentős pénzügyi hatalom is egyben, s ez a sajátossága lehetővé teszi számára, hogy innovatív technológiával gyártott, innovatív tulajdonságokkal bíró gumiabroncsokat fejlesszen.
Gyártó tevékenységét a franciaországi Clermont-Ferrand-ban kezdő csoport több mint 3500 gumiabroncs-modellt gyártott a legtekintélyesebb autómárkák járműveihez. A Michelin látja el eredeti gyári szerelésű gumikkal is számos olyan neves márka járműveit, mint az Audi, a BMW, a Mercedes, a Ferrari vagy a Lamborghini... A gyártó jelenleg 112 000 főt foglalkoztat, és 69 gyártó bázist számlál 18 országban.

A legkelendőbb profilok

Autó / Személyautó gumik

4x4 / SUV gumik

Haszonjármű / Furgon gumik

A(z) Michelin márka technológiája

ZP Gumiabroncsok

ZP Gumiabroncsok
A ZP gumiabroncsokat a BMW, Mercedes, Cadillac és Dodge márkájú járművek felszerelésére tervezték, és lehetővé teszik, hogy nyugodtan továbbhaladjon defekt esetén, akár 80 km-t is, ha a sebességet legfeljebb 80km/h-ra tartja. Egy defektes ZP gumiabroncsot csak egyszer és kizárólag szakember javíthat meg.

Selfseal

Selfseal
A Michelin Selfseal technológia lehetővé teszi a gumiabroncs számára, hogy önmagát tömítse le, azonnal eltömítse a lyukat, amelyet egy éles tárggyal való találkozás hoz létre.

Akusztikus

Akusztikus
A Michelin Acoustic jelentősen csökkenti a zajkibocsátást, így jelentősen javítva a vezetési kényelmet a belső térben.

Acorus

Acorus
Michelin Acorus egy technológiai innováció, amelyet arra terveztek, hogy optimalizálja a nagy ütések elnyelését anélkül, hogy károsodna az autó, a felnik vagy a gumiabroncsok.

Eredeti szerelés

Eredeti szerelés
A Michelin gumiabroncsok eredetileg a legnagyobb autómárkák járművein vannak felszerelve, érték, hitel és érdem szimbóluma.

Prémium Touch kivitel

Prémium Touch kivitel
A gumiabroncs látható oldalán lévő bársonyos hatás feldobja a járművet.

Track Connect

Track Connect
A Michelin Track Connect technológia a jármű gumiabroncsainak állapotát küldi el az Ön okostelefonjára a rendszeresebb nyomon követés érdekében.
LiveChat
Whatsapp Messenger