Keresés méret szerint
MRF autógumik

MRF gumi

Az MRF cég története valóban figyelemre méltó. Az 1940-es években mindössze 14 000 rúpia tőkével induló vállalkozás, - amely akkoriban léggömbök gyártásával kezdte-, mára már több milliárd rúpia tőkével rendelkezik. Minőségi gumiabroncsai egész Indiában és világszerte elérhetőek, de a cég számos egyéb ágazatban is aktív: a gumiipar mellett foglalkozik festékek és különböző bevonatok előállításával, továbbá játékok és sporteszközök, például krikettfelszerelés gyártásával.
Az MRF Madrasból indult szerény körülmények között, az első léggömbgyártó műhelyt KM Mammen Mappillai alapította 1946-ban. Gumiabroncsok gyártásával csak 1952-ben kezdett foglalkozni.

Ekkor kezdődött a márka rendkívüli növekedése, a cég mára megkerülhetetlenül a gumiipar vezető szereplőjévé vált. Az 1960-as évektől kezdve az MRF számos országba elkezdte exportálni minőségi gumiabroncsait, és nemsokára termékei már 65 különböző országban voltak jelen világszerte. A vállalat jelenleg 8 gyártóüzemmel rendelkezik, amelyek összterülete meghaladja a 180 hektárt, ezenkívül több mint 4000 viszonteladó és 180 értékesítési iroda segíti a céget.

Az MRF arról nevezetes, hogy folyamatosan törekszik termékei minőségének javítására és az ügyféligények kielégítésére. Eddig összesen 12-szer nyerte el a neves JD Power díjat. Ezenkívül a vállalat megkapta a TNS és a CAPEXIL díjakat is, amely az indiai gumiabroncspiac legmegbízhatóbb szereplőjének járó elismerés. Az MRF motorsport iránti elkötelezettségét tükrözi a különböző pályaautó- és ralliversenyeken, gokartversenyeken és egyéb rendezvényeken való részvétel. Csapata kétszer nyerte meg a rangos Ázsiai-csendes-óceáni rallibajnokságot és számos győzelmet ért el nemzetközi ralliversenyeken is. A versenyzők az MRF FIA-homológ gokartabroncsait választják.

Autó / Személyautó gumik

4x4 / SUV gumik

LiveChat
Messenger