255/40 ZR18 99Y XL - Módosítás

Nokian Powerproof 255/40 ZR18 99Y XL

Kategória : Személyautó nyári
C A B 72 dB
4.0 /5 (90 vélemény)
Nokian Powerproof 255/40 ZR18 99Y XL
Nokian 255/40 ZR18 99Y XL
72
Nokian Powerproof 255/40 ZR18 99Y XL
C A B 72 dB
készleten

Ingyenes szállítás 72 órán belül

Ár/db 51 810 Ft

Jellemzők

Márka Nokian
Modell Powerproof
Méret 255/40 ZR18 99Y
Méret módosítása
Pluszok XL
Európai osztálybesorolás
C A B 72 dB
Kategória
Személyautó nyári
Vélemény
4.0 /5 (90 vélemény)

Leírás

A Nokian Powerproof 255/40 ZR18 99Y (XL) a márka új nyári gumija. Tökéletes megbízhatóságot nyújt a nagy sebességnél történő sávváltásnál vagy egy kemény fékezésnél. Az egyedülálló Dual Zone Safety koncepció (dupla zónás biztonság) garantálja a tapadást és a pontos manőverezhetőséget.

Leírás
vélemény
Felszerelés

Dual Zone Safety

Dual Zone Safety
Az eredeti Dual Zone Safety, azaz Kettős Zóna Biztonság kialakítás lehetővé teszi a gumiabroncs számára, hogy szép tapadással és precíz kezelhetőséggel rendelkezzen. A Power Zone tökéletes kezelhetőséget biztosít száraz útburkolaton, míg a Wet Safety Zone, vagyis nedves körülmények közötti biztonsági zóna, nagymértékben csökkenti az aquaplaninghez kapcsolódó kockázatokat, így növelve a biztonságérzetet nedves talajon. Az új tartós profil, a letisztult design és a futófelület ellenálló blokkjai, a ferde irányú barázdák meredek szélei mind olyan összetevők, amelyek lehetővé teszik a száraz körülmények közötti vezetést, amely ugyanolyan precíz, mint a kontrollált.
Wet Safety Zone: harapós tapadás nedves útburkolaton. A kanyargós útvonalú barázdák szélesebbek az alján, mint a felületen, ami lehetővé teszi a gumiabroncs számára, hogy vizet tároljon, majd gyorsítsa annak áramlását, jelentősen csökkentve a vízrétegen való csúszás kockázatát. A barázdák egyenletesen vannak elosztva a mintázatban, és szarvként behúzott oldalakkal rendelkeznek a víz gyorsabb kiszorítása érdekében.

CSENDES BARÁZDÁK TERVEZÉSE

CSENDES BARÁZDÁK TERVEZÉSE
A fél-gömb alakú bemélyedések, mint egy golf labdáé, amelyek a körkörös barázdák oldalain találhatók, jelentősen növelik a vezetési élményt. Ezzel az újdonsággal a hangkibocsátás, legyen az a belső térben vagy kívül, valóban minimalizálódik. Ez a mintázat csökkenti a légellenállást és lecsökkenti a gumi hőmérsékletét, ami nagyobb ellenállást eredményez a károsodásokkal szemben.
LiveChat
Whatsapp Messenger