225/50 R17 98V XL, 3PMSF - Módosítás

Nokian Seasonproof 225/50 R17 98V XL, 3PMSF

Kategória : Személyautó 4 évszakos
C B A 69 dB
4.0 /5 (123 vélemény)
Nokian Seasonproof 225/50 R17 98V XL, 3PMSF
Nokian 225/50 R17 98V XL
69
Nokian Seasonproof 225/50 R17 98V XL, 3PMSF
C B A 69 dB
készleten

Ingyenes szállítás 72 órán belül

Ár/db 49 732 Ft

Jellemzők

Márka Nokian
Modell Seasonproof
Méret 225/50 R17 98V
Méret módosítása
Pluszok XL, 3PMSF
Európai osztálybesorolás
C B A 69 dB
Kategória
Személyautó 4 évszakos
Vélemény
4.0 /5 (123 vélemény)

Leírás

Nagyon jó tartóssággal, optimális teljesítménnyel és alacsony gördülési ellenállással rendelkezik, ami gazdaságos üzemanyag-fogyasztást és környezetbarát működést biztosít, a Nokian Seasonproof gumiabroncs egész évben tökéletes biztonságot nyújt a vezetőjének, különösen havas utakon és esős körülmények között.

Leírás
vélemény
Felszerelés

Jobb tapadás a hóban

Jobb tapadás a hóban
Hószegélyekkel rendelkezik, amelyek a futófelület blokkjai között helyezkednek el, ez a téli gumiabroncs erős tapadást és stabil vezetési élményt biztosít.
Hatékonyan tapad a havas felületeken gyorsításkor és fékezéskor, a szegélyek növelik a biztonságot a hóban, mint bármilyen más lágy terepen.

Concept Season Sense

Concept Season Sense
Három innovatív technikai jellemzőt kombinálva a lamellák, a futófelület és a gumiösszetétel tervezésében, a Season Sense koncepció lehetővé teszi az egész éves teljesítmény és a végső biztonság elérését hóban és esőben. Egyedi multifunkciós lamellákat és irányított mintázatokat gyártottunk, és az új „négyévszakos” futófelület barázda képes elvezetni a vizet és a sarat, míg az új szilícium-dús gumiösszetétel kiváló tartósságot, jó tapadást nedves talajon és alacsony gördülési ellenállást biztosít, ami könnyen használhatóvá teszi nedvesen és sárban.

Abroncs kopásjelző

Abroncs kopásjelző
A kopásjelzővel (DSI) felszerelt Nokian Seasonproof lehetővé teszi a vezető számára, hogy tudja, mikor kell cserélni a gumiját, biztonságos téli vezetést biztosítva. A kopásjelző a futófelület maradék mélységét milliméterben mutatja, a számok a gumi kopásával fokozatosan eltűnnek. A tökéletes téli biztonság érdekében az ideális barázdamélység 4-5 milliméter, és amikor a hópelyhes jelzés eltűnik, itt az ideje a gumi cseréjének a biztonságos vezetés érdekében.

Fejlett tapadás és irányítás

Fejlett tapadás és irányítás
Új futófelülettel és a futófelület blokkjaival összekötött központi zónával rendelkezik, ez nyáron javított teljesítményt biztosít, valamint száraz vagy nedves úton történő fékezéskor, rövidebb féktávolságokat, növelt biztonságot a kanyarokban optimalizált tapadás és fejlett irányítás révén, valamint optimális teljesítményt nyújt bármilyen időjárási körülmények között.
LiveChat
Whatsapp Messenger