175/70 R13 82T 3PMSF - Módosítás

Nokian WR D4 175/70 R13 82T 3PMSF

Kategória : Személyautó téli
D B A 68 dB
4.0 /5 (429 vélemény)
Nokian WR D4 175/70 R13 82T 3PMSF
Nokian 175/70 R13 82T
68
Nokian WR D4 175/70 R13 82T 3PMSF
D B A 68 dB
készleten

Ingyenes szállítás 72 órán belül

Ár/db 36 713 Ft

Jellemzők

Márka Nokian
Modell WR D4
Méret 175/70 R13 82T
Méret módosítása
Pluszok 3PMSF
Európai osztálybesorolás
D B A 68 dB
Kategória
Személyautó téli
Vélemény
4.0 /5 (429 vélemény)

Leírás

A Nokian WR D4 175/70 R13 82T (3PMSF) referenciának számít a téli gumi kategóriában. Egyes méreteknél tapadása A-osztályú minősítést ért el nedves útfelületen. Ez ez egy téli gumiabroncsnál igazi bravúr.

Leírás
vélemény
Felszerelés

Csendes Oldalfal Technológia

Csendes Oldalfal Technológia
A Silent Sidewall Technology egy olyan rendszer, amely a gumiabroncs oldalfalának egy specifikus területére összpontosít, és lehetővé teszi a futófelület és a talaj közötti rezgések és hangok megtörését. Ez a technológia tehát minimalizálja a zajt, így sokkal kellemesebb vezetési élményt biztosít.

BŐSÉGES HÓ KOMPRESSZOR

BŐSÉGES HÓ KOMPRESSZOR
A vállblokkok falainak szabálytalan ferde szélei a talajhoz kapcsolódnak, lehetővé téve a tapadás javítását kanyarokban és mély hóban.

VEZETÉSI PONTOSÁG

VEZETÉSI PONTOSÁG
Egy jelentős és szilárd központi barázda díszíti a gumiabroncs középső részét. A lamellái nem fedik le az egész szélességet, ami növeli a pontosságot és erősíti a kezelhetőség ellenőrzését.

SLUSH BLOWER

SLUSH BLOWER
A gumi blokkok hátsó peremének dőlésszöge a víz és a sár maximális elvezetésére van tervezve a barázdákból.

RUGALMAS KEZELÉSI KOCKÁK

RUGALMAS KEZELÉSI KOCKÁK
A Stiff Handling Blocks gumi blokkok lenyűgöző mintázattal rendelkeznek, amelyek optimalizálják a tapadást, és egyre inkább összeszűkülnek a váll felé. Így növelhető a hóval borított utakon való tapadás és a vezetés pontossága. Egy erős mintázat aktivátor található a váll blokkok közepén. Ez lehetővé teszi a kövezetek maximális hatásának kihasználását az gyorsítási és lassítási fázisokban, azaz amikor elengedhetetlen a hibátlan tapadásra számítani.

TELJESÍTMÉNY TÉLI GUMIK

TELJESÍTMÉNY TÉLI GUMIK
A központi borda mindkét oldalán a gumi blokkok nagy sűrűségű mintázatot mutatnak, minden második lamella váltakozva balra, majd jobbra tart. Hárommal csoportosítva, a burkolólapok alján erősítésekkel vannak ellátva. Ezek a "Handling Supports" kiemelt manőverezhetőséget biztosítanak.

DSI ÉS WSI MUTATÓK

DSI ÉS WSI MUTATÓK
A téli körülmények közötti vezetéshez magas minőségű gumiabroncsra van szükség a teljes biztonság érdekében. A Driving Safety Indicator egy kopásjelző, amely a futófelületen található. A Nokian Tyres kutatásainak eredménye, amely javítja a biztonságot a hideg évszakban. A Winter Safety Indicator, vagy WSI, amelynek szimbóluma egy hópehely, egy téli biztonsági jelző. A gumiabroncs középső részét díszítő számok a fő barázda magasságát jelölik, amely milliméterben van kifejezve. A gumiabroncs fokozatos kopása miatt a számok fokozatosan eltűnnek. A WSI nem tűnik el, amíg a barázda mélysége el nem éri a 4mm-t, de ha a hópehely már nem látható, feltétlenül új hó gumiabroncsokat kell vásárolni a biztonságos közlekedés érdekében.

OPTIMALIZÁLT NOKIAN GUMIK

OPTIMALIZÁLT NOKIAN GUMIK
A gumiabroncs lenyűgöző tapadási és kezelhetőségi tulajdonságai annak köszönhetőek, hogy minden egyes blokk, valamint a mintázatok minden egyes lamellája specifikus formával és jól meghatározott funkcióval rendelkezik.

TWIN TRAC SILICA

TWIN TRAC SILICA
A Nokian Twin Trac Silica egy gumi keverék, amely természetesen természetes gumiból, de szilíciumból és repceolajból is készül. A részecskék eredeti eloszlása optimális tapadást biztosít a guminak a hóban és az esőben. Ez az úttörő keverék továbbfejleszti a vezetés stabilitását és a gumiabroncs kopására adott reakciót. A felhasznált anyagok minősége és mennyisége megőrzi a gumiabroncs kiváló téli tapadási teljesítményét, még intenzív hőmérséklet-változás vagy nagyon sok kilométer megtétele után is. A jármű fogyasztása jelentősen csökken a gördülési ellenállás drasztikus csökkentésével.

POLÍROZOTT BARÁZDÁK

POLÍROZOTT BARÁZDÁK
A sima barázdák javítják a vízelvezetést hó vagy sár formájában.
LiveChat
Whatsapp Messenger