Keresés méret szerint
Saferich autógumik

Saferich gumi

A Shandong Fengyuan Tire Manufacturing Co.,Ltd. székhelye a Yicheng Gazdaságfejlesztési Övezetben található Zaozhuangban, Kína Santung tartományában. A félacél radiál gumiabroncsokat gyártó vállalatot az állami tulajdonú Shandong Energy/Mining Group 81 csoport irányítja a nagyvállalatok modernizációjának keretében a kutatás-fejlesztéstől kezdve a gyártáson át az értékesítésig.

A társaság 2014-ben 20 000 000 darab félacél radiálgumi gyártását tervezte, majd megkétszerezte az éves termelést. Két-három év múlva a gyár már évi 5 000 000 darab teljesen acél radiálabroncs és 20 000 000 darab félacél radiálgumi előállítására volt képes a teljes termékválasztékban. A vezetők és munkatársak számára elérhető különféle kiegészítő előnyök és erőforrások kihasználása révén a vállalat a nemzeti gumiabroncsgyártás élvonalába tartozik.

A cég csúcsminőségű termékek gyártását célozza, melyhez holland VMI formázógépet, olasz kalenderező gépet, német TROESTER gyártósort és dél-koreai Donghe vulkanizáló gépeket használ, mert ezek a berendezések világszínvonalú félacél gumiabroncsok gyártását teszik lehetővé. A vállalat büszke munkatársainak életminőségére és az iparágban elfoglalt vezető pozíciójára. A világon elsőként alkalmaztak nanoanyagokat és számos más olyan fejlett technológiákat, amelyek révén javul a gumiabroncsok ellenállása, rugalmassága, hővezető képessége, antisztatikus tulajdonsága és tartóssága. A vállalat által gyártott abroncsok teljesítménye lehetővé tette a második fázis, az európai csúcskategória elérését.

A társaság fejlett nemzetközi technológiákat kezdett használni, technológiai kutatási és fejlesztési központot, valamint K+F csoportot hozott létre, felépített egy 3000 négyzetméteres laboratóriumot, ahol német SDS lézer-interferométerrel, a reológia elveinek alkalmazását lehetővé tévő japán és amerikai tesztelőgépekkel (Aerfamenni), valamint más nemzetközi berendezésekkel folyik a kutatási és fejlesztési tevékenység. A cél olyan innovatív, csúcsminőségű, környezetbarát, biztonságos, tartós, kiváló tapadást biztosító, ellenálló gumiabroncsok kifejlesztése, amelyek csökkentik a menetzajt. A termékkínálat 6 HP és UHP abroncsokat, terepjáró-gumiabroncsokat és 400 specifikációnak megfelelő téli gumikat tartalmaz.

4x4 / SUV gumik

LiveChat
Whatsapp Messenger