Keresés méret szerint
Superia autógumik

Superia gumi

Tapasztalja meg Ön is a különbséget a kellemes autóutat biztosító, kiváló minőségű Superia gumikkal. Az európai és ázsiai mérnökök által tervezett modern és csúcstechnológiás gumiabroncsok optimális eredményeket garantálnak a biztonság, a kényelem és az általános teljesítmény terén. A gumiabroncsok megfelelnek a nemzetközi minőségi és teljesítményszabványoknak, és a nemzetközi előírásoknak megfelelő tanúsítványokkal rendelkeznek. A gyártásukat megelőző, átfogó kutatási és fejlesztési programoknak köszönhetően a Superia gumiabroncsok kielégítik a járművezetők és járművek igényeit a nemzetközi gumiabroncs-piacon.

A Superia gumiabroncsokat az európai és a nemzetközi előírásoknak megfelelően tervezték és gyártják: E-jel, S-jel, REACH-megfelelőség, M+S, 3PMSF (hópehely szimbólum).

A gumiabroncson feltüntetett „E-mark” garantálja, hogy a termék betartja az EU vagy a nemzetközi szabványok (ENSZ EGB - ENSZ Európai Gazdasági Bizottság) méretekre, terhelésre és sebességre vonatkozó minimumszabványait. A gumiabroncson feltüntetett S-jel (hang) jelzi, hogy a gumiabroncsok zajszintje megfelel az európai vagy a nemzetközi szabványoknak (EU, ENSZ).

A 2007-ben hozott REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals - vegyi anyagok regisztrálásáról, értékeléséről, engedélyezéséről és korlátozásáról szóló) rendelet az emberi egészségre és a környezetre negatív hatást gyakorló vegyi anyagok használatát korlátozza. Az M+S („sár és hó”) jelölés a gyártó nyilatkozata, miszerint a futófelület és az abroncs gyártáshoz használt anyag a normál gumiabroncsokhoz képest jobb vezetési teljesítményt biztosít sárban és a hóban. A 3PMSF (Három hegycsúcs és hópehely - 3 Peaks Mountain Snow Flake) jelölést azok a téligumik kapják amelyek egy referenciaabroncshoz viszonyítva meghatározott tapadási szintet biztosítanak tömör hórétegen.

A legkelendőbb profilok

Autó / Személyautó gumik

4x4 / SUV gumik

Haszonjármű / Furgon gumik

4 évszakos
LiveChat
Whatsapp Messenger