Keresés méret szerint
Uniroyal autógumik

Uniroyal gumi

Az Uniroyal a Continental csoport egyik leányvállalata. Az esőgumik szegmensére szakosodott. Az Uniroyal 1969 óta fejleszt olyan gumiabroncsokat, amelyek ugyanúgy haladnak esőben, mint száraz időben. Az 1892-ben alapított vállalat az 1980-as években olvadt össze a Continental AG-vel. A márka népszerűségét a jó ár/érték aránynak köszönheti, és a német Continental csoport hírnevének oldalvizén evez.

A legkelendőbb profilok

Autó / Személyautó gumik

4x4 / SUV gumik

Haszonjármű / Furgon gumik

A(z) Uniroyal márka technológiája

Shark Skin Technológia (SST)

Shark Skin Technológia (SST)
A maximális biztonság érdekében aquaplaning helyzetben bízzon a Shark Skin technológiában. A cápák rendkívüli bőrtextúrájából merítve inspirációt, anyatermészet zsenialitását reprodukáltuk RainSport 3 és RainExpert 3 abroncsainkban.
Ahogy azt észrevehette, a cápáknak látszólag sima és csúszós a bőrük, de valójában apró pikkelyek borítják, amelyek miniatűr fogak összefonódásához hasonlítanak. Ezek nem csak az állat védelmét szolgálják, hanem a testét is segítik hatékonyabban, gyorsabban és kevesebb ellenállással haladni a vízen keresztül.
Utánozva a természetet, RainSport 3 és RainExpert 3 abroncsainkat felszereltük ezzel a cápabőr hatású Shark Skin (SST) technológiával. A bionika lehetővé tette számunkra, hogy mintázatainkat egy cápabőr hatású reprodukcióval lássuk el, ami segít gyorsan elvezetni a vizet az abroncs alól.

Önállóan Támogatott Defektmentes (SSR)

Önállóan Támogatott Defektmentes (SSR)
A Runflat gumiabroncs, amit Uniroyalnál SSR-nek (self-supporting-runflat) hívnak, megerősített oldalfallal rendelkezik, amely megakadályozza az oldalfal összenyomódását a felni és az út között defekt esetén, és így a levegő kiáramlását. Ezért még hiba esetén is legfeljebb 80 kilométert tehet meg legfeljebb 80 km/h sebességgel, hogy legyen ideje eljutni a legközelebbi szervizbe.
LiveChat
Whatsapp Messenger