Keresés méret szerint
Viatti autógumik

Viatti gumi

A Viatti abroncsokat exkluzív német technológia alapján gyártják.
A közepes árkategóriába pozicionált Viatti abroncsok az európai minőségi előírásoknak és szabványoknak megfelelően készülnek. Ez az új márka ötvözi a biztonságot és a kényelmet. Gumiabroncsai többször is sikeresen szerepeltek a teszteken és a legjobb értékeléseket szerezték.

A Viatti abroncsokat exkluzív német technológia alapján gyártják. Az európai márkák termékeinek többségétől eltérően tökéletesen megállják a helyüket az oroszországi utakon. Gyártói a fejlesztés korai szakaszától kezdve figyelembe vették a helyi sajátosságokat, ami egy olyan alapjaiban új termék létrehozását eredményezte, amely kivételes menetkényelmet garantál minden időjárásnál és útviszony mellett. Az egész országot lefedő forgalmazás biztosítása érdekében a vállalat úgy döntött, hogy a gyártást Oroszországba helyezi. A projekt megvalósításának fő helyszíne a PAO Tatneft gumiabroncs-komplexum lett. A Viatti gumiabroncs-gyártósor teljes egészében a legfejlettebb német gépekkel lett felszerelve, a gyártási folyamat pedig szinte 100%-ban automatizált, ami kizárja az emberi tényező hatását.
Az Európa és Oroszország útjain végzett és 2 évig tartó szigorú tesztelést követően a Viatti gumiabroncsokat először 2010 augusztusában a Moszkvai Nemzetközi Autószalonon mutatták be a nagyközönségnek.

Autó / Személyautó gumik

Haszonjármű / Furgon gumik

LiveChat
Whatsapp Messenger