Kereséshez kattintson ide

Hogyan szereljem fel a gumikat?

Az abroncsok felnire történő felszerelése szakszerszámok segítségével történik. Érzékeny eljárás ez, amely felszerelést, és szakképzettséget igényel. Fontos ezért, hogy ezt szakértőkre bízza. Egy gumira időben és költségben körülbelül 10-15 perccel és 10-25 EUR közti összeggel számoljon.

Ne aggódjék!

Azok a felhasználók, akik legelőször vásárolnak abroncsot interneten, gyakran aggódnak amiatt, hogy nehezen tudják majd felszereltetni. Félnek attól, hogy a szerelőműhelyek elutasítják őket, vagy kelletlenül vállalják el a munkát, de ez nem így van!

Az abroncsok webshopos értékesítése Európában mindenütt elterjedt és a szerelők hozzá vannak szokva ahhoz, hogy internetes vásárlókat fogadjanak műhelyükben, és szereljenek fel nekik gumikat. Mindennapos dolog ez, ezért ne jöjjön zavarba és ne ijedjen meg, főleg azért ne, mert a gumiszerelés a szerelőműhelyeknek kiváló bevételi forrás.

Kihez menjek?

  • A legjobb, ha a weboldal egyik partneréhez.

Az online gumiboltok partner szerelőhálózattal rendelkeznek, melyek tagjai gyakorlottan fogadják az internetes vevőket és vállalnak el nekik felszerelést. Amikor a felhasználó leadja megrendelését, a szerelőműhely e-mailben kap értesítést arról, hogy milyen gumit melyik ügyfél részére fog a közeljövőben átvenni. Az áru átvétele után a műhely felveheti a kapcsolatot az ügyféllel, és időpontot beszélhet meg vele a felszereléshez. A műhelyek naprakész munkadíjai általábann megtekinthetők a weboldalokon.

  • A weboldallal partneri kapcsolatban nem álló szerelőműhelybe, vagy márkakereskedőhöz.

Interneten vásárolt abroncsainak felszerelésével megbízhat műhelyt, amennyiben az rendelkezik a szükséges felszereléssel. A felszerelés díja attól a gumis műhelytől függ, ahová megy. Ez általában 15-25 EUR között változik kerékként, futóműbeállítással együtt.

Néhány műhely, vagy márkaszervíz pluszköltséget számít fel, ha a gumit nem náluk vásárolta az ügyfél. A legjobb, amit ilyenkor tehet, az az, hogy messze elkerüli őket, mert a tisztességes szerelők nem feláraznak.

  • Otthonánál, vagy munkahelyénél: felszerelés háznál

A háznál történő felszerelés ma már évek óta elterjedt gyakorlat, a felhasználók számára optimális, és nagyon rugalmas szolgáltatási módszer.

Egyszerűen telefonon megbeszéli a találkozót egy mobil gumiszervizzel otthonához, munkahelyére, vagy bármely más, önnek megfelelő olyan címre, amely a mobil állomás ellátási körzetében van.

Teljes földrajzi lefedettségű mobil gumiszervíz hálózatunk tagjai készen állnak az ön kiszolgálására. Díjaik nem magasabbak, mint ugyanazon szolgáltatásé egy fix szerelőműhelyben, vagy márkaszervizben.


Szabadon dönthet, hogy hol kívánja felszereltetni a Maxi Gumi honlapján vásárolt gumikat.