Keresés méret szerint
Választható
Mind
Válasszon ki mindent Törlés
0 / 27
Elfogad

Olcsó motorgumik: itt minden márkát megtalál

A gumiabroncs specialista MaxiGumi arra kötelezi magát, hogy a közel harminc belistázott motorgumi márkából álló kínálatával minden egyes vásárló igényét kielégítse. Széles áruválasztékunkban többek közt olyan tekintélyes márkák vannak, mint a Michelin, a Pirelli, és a Dunlop.

Itt biztosan megtalálja motorjára a legmegfelelőbb abroncsot. A tévedés az online rendelés során kizárt, mert a külöböző gumiprofilok jellemzőit műszaki adatlapokon részletezzük önnek.

Mindegy, hogy ön cross, országúti, enduro, vagy sportmotor tulajdonos, minden motortípushoz passzol gondosan összeállított webshop kínálatunk egy adott abroncsa, melyet garantáltan a legalacsonyabb áron rendelhet készletünkről.

Márkák

Mindenféle Motor gumiabroncs megtalálható

Országúti- / sportmotorgumi

Ez a sokoldalú gumiabroncs idális mindennapi használathoz. Gazdagon barázdált profilja révén az időjárási viszonyoktól függetlenül mindig jó a tapadása és a kormányozhatósága. Ez az erős gumiból gyártott abroncs jó élettartamot biztosít. A különböző innovációknak köszönhetően az országúti-/ sportmotorgumik még alacsony hőmérsékleten is jól teljesítenek, így az Ön hatékonysága már az első kilométerektől kezdve garantált.

Versenygumik/pályagumik

A minimálisan strukturált, puhább, néha teljesen sima versenygumik/pályagumik nagyon gyorsan felmelegszenek és maximális tapadást biztosítanak. Száraz időben megbízható teljesítményt nyújtanak, de ha csapadékosra fordul az idő, már kockázatot jelentenek. Ha Ön a versenypálya ördöge, tudnia kell, hogy létezik a sima gumik WET verziója, amely nedves utakon történő használatra készült.

Enduro abroncs

Ez a 80%-ban terepre tervezett gumi nagyon hatékony lesz, ha Ön homokban, sárban halad, vagy kisebb akadályokon kell áthajtania. Néhány enduro gumi elég széles futófelülettel rendelkezik ahhoz, hogy aszfalton is javítsa a menetkényelmet.

Terepgumi

Az új terepmotorgumik ma már erősek és nehezek. A sűrűn fogazott, régi abroncsprofil a múlté. Az új terepgumik egyre inkább hasonlítanak a közútra készült gumiabroncsokhoz, de erdei utakon és földúton is használhatók, amikor Önnek terephez támad kedve. Ne feledje beállítani ezeknek a 30%-ban off road körülményekhez tervezett gumiknak az abroncsnyomását, amikor a használt útfelület változik, és csökkentse a nyomást 0,5 barral, amikor terepre készül.

Custom gumik

A custom motorgumi szervesen hozzátartozik a gép megjelenéséhez. Azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni a teljesítményét sem. Az egyéni motorkerékpárok nyomatéka jelentős, ezek a gépek pedig elég nehezek, ezért a hozzájuk való gumi vázszerkezetének megfelelően erősnek kell lennie. Ezek a gumik a legmodernebb technológiai fejlesztések felhasználásával készültek, így kényelmesek és jól tapadnak. Legyen elővigyázatos, amikor ezekkel a gumikkal kanyarodik.

Robogógumik

Az elmúlt években a modern robogók egyre erősebbek lettek. Ehhez a gyártók is alkalmazkodtak, és egyre több technológiai gumiabroncsot kínálnak. Puha gumi, kemény abroncs, bi-gomme vagy M+S gumi - a kínálatban minden robogó számára talál megfelelő abroncsot.

A puha robogógumi maximális tapadást biztosít, de a kemény abroncsokkal összehasonlítva hajlamos gyorsabban kopni. Ma már létezik a bi-gomme típus is, amelynél az abroncs középső része keményebb és ellenállóbb, míg a vállak puhábbak és jobb tapadást biztosítanak. Néhány robogógumi M+S jelzéssel is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az abroncs különösen hatékony teljesítményt nyújt sáros és havas úton.

Cross/trial gumik

A megfelelő motocross gumi kiválasztásához tudni kell, hogy a kemény gumi a száraz és köves útfelületeken, míg egy puha gumi a nedves úton hatékonyabb.

LiveChat
Whatsapp Messenger