Keresés méret szerint
Anlas motorgumik

Anlas motorgumi

A vállalat története

Az 1960-ban alapított török ANLAS vállalat 1970-ben kezdett el befektetni a helyi gumiabroncsgyártásba. A termelés hivatalosan 1976-ban indult el.

Emberi erőforrások

Az ANLAS vállalat műszaki és szakképzett gyártócsoportokat toborzott. Az iparágban az évek során szerzett tapasztalatok lehetőséget teremtenek a vállalat összes alkalmazottjának a kaucsukról és abroncsokról szerzett ismereteik tökéletesítésére. A negyven év működés alatt kialakított vállalati kultúra pedig javítja a csapatmunkát.

A helyi piacokon dolgozó, elhivatott értékesítési csapatoknak köszönhetően az ANLAS közvetlen kapcsolatot tud kialakítani a kereskedőkkel és az ügyfelekkel. Így az eladók valós idejű visszajelzést adhatnak a termékek minőségéről.

Törökországban a számos értékesítő partner és a 60%-os piaci részesedés lehetőséget teremt az ANLAS számára, hogy a cég jövőjének tervezésére koncentráljon.

Gyártás

Az ANLAS üzeme Düzsce ipari településen található, félúton Isztambul és Ankara között, a transzeurópai autópálya és a török főútvonalak kereszteződésében.

Itt a vállalat egy összesen 100 000 négyzetméter sík földterületet birtokol, amely bármilyen bővítési terv esetén rendelkezésre áll. A jelenlegi üzem és a melléképületek 13 000 négyzetméternyi zárt és fedett részt foglalnak magukban.

A helyszínen laboratóriumok is találhatók az anyagok és keverékek fizikai és kémiai vizsgálatához, valamint egy tesztközpont a fejlesztési szakaszban lévő gumiabroncsok tesztelésére, illetve a gyártás végén a minőségellenőrzések lefuttatására.

A legkelendőbb profilok

Túra / Sport

Robogó

Enduro

Trail

Cross / Trial

Téli
LiveChat
Messenger