120/70 ZR17 58W Front, SP - Módosítás

Dunlop Sportmax Roadsmart IV 120/70 ZR17 58W Front, SP

Kategória : Túra / Sport
A B 70 dB
4.0 /5 (23 vélemény)
Dunlop Sportmax Roadsmart IV 120/70 ZR17 58W Front, SP
70
Dunlop Sportmax Roadsmart IV 120/70 ZR17 58W Front, SP
A B 70 dB
készleten

Ingyenes szállítás 72 órán belül

Ár/db 52 659 Ft

Jellemzők

Márka Dunlop
Modell Sportmax Roadsmart IV
Méret 120/70 ZR17 58W
Méret módosítása
Pluszok Front, SP
Európai osztálybesorolás
A B 70 dB
Kategória
Túra / Sport
Vélemény
4.0 /5 (23 vélemény)

Leírás

A 2022-ben bemutatott Dunlop Sportmax Roadsmart IV egy prémium sport túra gumiabroncs. A gumiabroncs összetételét javították, az abroncs mintázatát optimalizálták, hogy kivételes tapadást biztosítson nedves úton és jobb tartósságot. A Sportmax Roadsmart IV briliánsan örökli a Dunlop által a versenyeken használt JointLess Tread (JLT, varrat nélküli szalag) és Multi-Tread (MT, többgumis összetétel) technológiákat, amelyek csökkentik a kopást és a hangrezgéseket. Az abroncs hosszabb ideig ellenállóbb; a vázszerkezet építési technikái (DFF és CTCS) jobb kezelhetőséget és stabilitást biztosítanak.

vélemény
Felszerelés

23 vásárlói vélemény

4.0/5 csillag

Élettartam 4.5 /5
Nedves talaj 4.5 /5
Száraz talaj 5.0 /5
Kényelem 4.5 /5
Ár/érték 4.0 /5
Stabilitás 4.0 /5
Zaj 4.0 /5
Felmelegedési idő 4.5 /5

Felhasználók véleménye

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a webhelyen adott értékeléseket ellenőrzik. A vélemények kizárólag időrendi sorrendben jelennek meg.


- Út - Átlagos - 1000 km

Tényleg szeretem, jó a gumi, nagyon elégedett vagyok a vásárlással, jó tapadás biztosan a következő hátsó, ami a szállítást illeti, nagyon gyors Minden elismerésem


- Út - Gazdaságos - 2000 km

Nehéz értékelni az élettartamot, túl kevés megtett kilométer van.


- Út - Átlagos - 16500 km

A legjobb ár a rendelés idején, gyors szállítás közvetlenül a műhelybe problémamentesen és egyszerűen a számlázási cím korrigálása. Kiemelkedő teljesítmény a Reifenleadertől. Ezek a gumik a motorkerékpáron a harmadik szett, a GT verzióban ismétlés az előzőleg felszerelt, mert a gyári GP300 nem voltak megfelelőek a jármű súlyához. A gumik valódi sport-touring gumik, időjárásállóak és még erőteljes vezetésnél sem zavarodnak el könnyen. Az élettartam lehetne kissé jobb, de összességében az első választás kevés versennyel.


- Út - Átlagos

Ez a gumiabroncs kicsit hosszabb élettartamot biztosít számomra, mint a többi, amit kipróbáltam. Sportos / kerek alakjuk van, ami nagyon illik hozzám.


- Hegyvidék - Átlagos

Kiváló váz, nagyon elégedett vagyok.


- Út - Sportos - 800 km

Nagyon jó érzések az aszfalton az eredeti Avon abroncsokhoz képest, amelyek a motoron voltak. Az Avon abroncsok sokoldalúbbak, mint ezek.


- Út - Átlagos - 3000 km

Jó vezethetőség, kifogástalan.


- Hegyvidék - Sportos - 20000 km

Ez egy helyes értékelés, amit már vásárláskor is figyelembe veszek. Nagyon jó minőségű gumiabroncs. Hóban, esőben és száraz úton is jól adta magát, melegen és hidegen egyaránt. Az ár/érték arányban is kiváló választásnak bizonyult. Sajnos előfordulhat éles kőrögővel, vagy ropogós úton, hogy előbb kopik, mert ez jellemezi a felhasznált gumit. Azonban még így is ajánlom bárkinek, mert biztos vagyok benne, hogy jól fog szolgálni mindenkinek.


- Út - Átlagos

Kiváló abroncsok, simán és kényelmesen vezethetők. Bizalommal tölt el. Több mint 20.000 km-t tett meg az előző készlettel.


- Út - Átlagos - 2000 km

Rövid ideig felszerelték, első pillantásra jó gumi.


További vélemények

Gumi értékelése

Ha visszajelzést kíván adni a(z) Dunlop Sportmax Roadsmart IV márkáról, be kell jelentkeznie.

LiveChat
Whatsapp Messenger