130/80 B17 65H TL/TT, Front - Módosítás

Michelin Commander III Touring 130/80 B17 65H TL/TT, Front

Kategória : Túra / Sport
4.5 /5 (16 vélemény)
Michelin Commander III Touring 130/80 B17 65H TL/TT, Front
készleten

Ingyenes szállítás 72 órán belül

Ár/db 65 484 Ft

Jellemzők

Márka Michelin
Modell Commander III Touring
Méret 130/80 B17 65H
Méret módosítása
Pluszok TL/TT, Front
Kategória
Túra / Sport
Vélemény
4.5 /5 (16 vélemény)

Leírás

A Michelin a Harley-Davidson 2008 óta preferált partnere, és a milwaukee-i gyártó motorjainak gumiabroncsai ebben a minőségben mindkét márka logóját viselik az oldalukon! Ennek a partnerségnek köszönhetően a Michelin megszerezte a tapasztalatot ezen motortípusok sajátos használatához, ahol az alapvető kritériumok a tartósság, a fokozatos viselkedés és a nedves úton való úttartás. Ezzel az új Commander III-al, amely a Cruiser vagy Touring járművekhez különböző, a Michelin először bontja fel kínálatát.

Az új Michelin Commander abroncsok mindkét esetben 100% szilika gumival rendelkeznek, amely elősegíti az úttartást, különösen az átázott talajon. Tartóssága nagyobb, mint a Commander II-é. A méretek nagy része rendelkezik a "bársony" megjelenéssel, így hozzáadva a "prémium minőség" érzetét, ami megfelel az felszerelt gép stílusának. Ne feledjük, hogy a Commander III további barázdákkal rendelkezik (3% -kal több barázdált felület, mint a Commander II). Az új Michelin Commander III abroncsok széles méretválasztékban kaphatók, 16-tól 21 hüvelykig az első gumiabroncshoz, és 15-től 17 hüvelykig a hátsóhoz.

vélemény
Felszerelés

16 vásárlói vélemény

4.5/5 csillag

Élettartam 4.5 /5
Nedves talaj 4.0 /5
Száraz talaj 5.0 /5
Kényelem 4.5 /5
Ár/érték 4.0 /5
Stabilitás 4.0 /5
Zaj 4.5 /5
Felmelegedési idő 4.5 /5

Felhasználók véleménye

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a webhelyen adott értékeléseket ellenőrzik. A vélemények kizárólag időrendi sorrendben jelennek meg.


- Út - Sportos - 400 km

Lefordíthatatlan ügyfélvélemény.


- Út - Átlagos - 15000 km

Több gyártót is kipróbáltam, de ez a Michelin a legjobb, amit ezen a motorkerékpáron mutathattam meg. Sose csalódik, ellenkezőleg, és mindenki tudja, hogy az aszfalton katasztrófa, de itt nincs probléma, fog és biztonságban érzi magát. Személy szerint ajánlom a meglehetősen nehéz motorkerékpárokhoz, próbáld ki, és meglátod. Valóban megváltoztatja az utazásod örömét, ami az én esetemben már az első kilométerektől kezdve így volt. Szerezz saját tapasztalatokat, de számomra ez a Michelin, mindig Michelin.


- Autópálya - Átlagos

Kiváló abroncsok


- Út - Átlagos

Épp most szereltettem fel, hétvégén teszteltem és 1000 km-t vezettem, kicsit csúszott esőben, de szárazon remek.


- Út - Átlagos - 12000 km

Helló, Gumi megvásárolva 2022. augusztusában, még kevés használt. Jelenleg minden rendben van. Volt egy Dunlopom, de nem volt elérhető a vásárláskor. Egyébként ez az a legjobb ár, amit más oldalakkal összehasonlítva kaphattam.


- Hegyvidék - Átlagos

Nagyon kellemes abroncs minden szempontból


- Út - Átlagos - 10000 km

Nagyon jó abroncs, jóváhagyva HD-hez. Raktáron volt és a szállítás valóban gyors volt. Jó folyamat, ahogy lennie kell. Köszönöm.


- Út - Átlagos - 21000 km

Az esőben semmit sem ér. Nagyijesztések! Márkát váltok, túl kockázatos...


- Út - Sportos

Top abroncs


- Autópálya - Sportos - 600 km

Kiváló abroncs hihetetlen tapadás újra meg fogom venni amint elkopik, és a szolgáltatás vezető abroncsokkal kapcsolatban maximális figyelem a vásárló felé folytatni fogom a vásárlást köszönöm


További vélemények

Gumi értékelése

Ha visszajelzést kíván adni a(z) Michelin Commander III Touring márkáról, be kell jelentkeznie.

LiveChat
Whatsapp Messenger