120/70 ZR17 58W Front - Módosítás

Michelin Power Cup 2 120/70 ZR17 58W Front

Kategória : Verseny / Pálya
C B B 73 dB
4.5 /5 (24 vélemény)
Michelin Power Cup 2 120/70 ZR17 58W Front
Michelin 120/70 ZR17 58W
73
Michelin Power Cup 2 120/70 ZR17 58W Front
C B B 73 dB
készleten

Ingyenes szállítás 72 órán belül

Ár/db 66 109 Ft

Jellemzők

Márka Michelin
Modell Power Cup 2
Méret 120/70 ZR17 58W
Méret módosítása
Pluszok Front
Európai osztálybesorolás
C B B 73 dB
Kategória
Verseny / Pálya
Vélemény
4.5 /5 (24 vélemény)

Leírás

Az új Michelin Power Cup 2 még inkább alkalmas pályavezetésre, mint a Power 5 és a Power GP. A Michelin Power Cup 2 tervezőcsapatainak főként a pályahasználatot tartották szem előtt, de a kialakítása és összetétele lehetővé tette számára az utcai használatra való homologizációt. Azonban továbbra is egy olyan gumiabroncsról van szó, amelyet a pályára terveztek, 4% AV / 5% AR barázdáltsági aránnyal, ami nagyobb tapadást biztosít száraz felületen, de nehezíti a víz elvezetését. A vállak is nagyon jellegzetes "slick" típusúak, és a hátsó gumiabroncs egy speciális pályára szánt gumiösszetétellel rendelkezik. Tehát ez egy olyan gumiabroncs, amely lehetővé teszi a motor maximális kihasználását a pályán, miközben továbbra is rendelkezik az utcai használatra való homologizációval. A Power Cup 2 tehát kevésbé alkalmazkodó, mint a Power GP, de a pályán mutatott teljesítménye sokkal jobb.

Egy gumiabroncs, amely főként a pályára szánt, a Michelin 2CT összetétellel elöl és a Michelin 2CT+ összetétellel hátul.
Utcai használatra való homologizáció a 4% AV és 5% AR barázdáltsági aránynak köszönhetően. "Premium Touch Technogy" technológia az oldalfalakon.

vélemény
Felszerelés

24 vásárlói vélemény

4.5/5 csillag

Élettartam 3.0 /5
Nedves talaj 2.5 /5
Száraz talaj 5.0 /5
Kényelem 4.5 /5
Ár/érték 4.0 /5
Stabilitás 5.0 /5
Zaj 5.0 /5
Felmelegedési idő 4.5 /5

Felhasználók véleménye

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a webhelyen adott értékeléseket ellenőrzik. A vélemények kizárólag időrendi sorrendben jelennek meg.


- Út - Sportos - 13000 km

Tökéletesen működik !!


- Pálya - Sportos - 600 km

Tékéletes trackdayekhez - jól teljesít 55 fokos pályahűs hőmérsékleten Brünnben. Szintén szép és ragadós az úton - szint ugyanaz, mint a Supercorsa, de tovább tart.


- Pálya - Sportos

A gyártó szerint nincs szükség abroncsfűtőre. De ez teljességgel téves. Talán 35 fokos napon? de hűvösebb napokon, mielőtt a gumik elérték a megfelelő hőmérsékletet, kockáztatja a hidegszakadást! Ha van abroncsfűtője, nincs probléma, fűtő nélkül rossz a gumi!


- Út - Sportos - 900 km

Valóban nagyon jól illik hozzám, soha nem ijeszt meg vagy valami hasonló. Az egyetlen hátránya, amit rá lehet vetni, az az, hogy ha gyors vagy, 900 kilométer után elkoptatja magát, de számomra az biztonságosnak van ára. Jó abroncs.


- Pálya - Sportos - 2000 km

A gumit Trackdayshez és úton használom Tökéletes a pályán, ha nem akar gumi melegítőt használni, de fél-slick-ekkel szeretne menni. Tökéletes az úton még nagyon sportos körülmények között is Gurítható nedves felületen, de esős és vizes időben nincs bizalmam benne, mert nincs benne kvarchomok és fél-slick.


- Pálya - Sportos

Jó gumi eddig a gyártó kínálatából a terepjáró vezetéshez amatőr szinten. Az ár is indokolt.


- Pálya - Sportos

Nagyon jó a versenypályán való használatra, nincsenek melegedési, tapadási problémák, stb. A slick-ek természetesen jobbak vagy gyorsabbak.


- Hegyvidék - Sportos - 4000 km

Gyors és szakmai


- Autópálya - Sportos - 50 km

A legjobb abroncsok, amiket eddig próbáltam, ezeknek az abroncsoknak hatalmas tapadásuk van, az abroncsok élettartama nem lesz magas, de emiatt sem vettem meg őket. Nagyon ajánlott azok számára, akik meredek szögekben dőlnek. Emellett van egy dőlésszög-szenzorom is, és ez 56°-os maximális értéket mutatott nekem.


- Pálya - Sportos

Ideális abroncs a pályához, felejtse el az utat. Lehetőség van száraz pályán történő vezetésre. A tapadás nagyon közel van a slick-hez és az azonos viselkedés egy megfizethetőbb árért. Ezekeken kívül már nem cserélek más abroncsokat.


További vélemények

Gumi értékelése

Ha visszajelzést kíván adni a(z) Michelin Power Cup 2 márkáról, be kell jelentkeznie.

LiveChat
Whatsapp Messenger