Keresés méret szerint

Mitas Custom Force

Kategória : Custom
Mitas Custom Force ::dimension::
Legalacsonyabb ár 39 858 Ft

4.5 /5 (5 vélemény)
Méretek megtekintése

Ingyenes szállítás Legjobb ár Rendelkezésre álló készlet

A Mitas Custom Force egy magas teljesítményű, egyedi úti gumiabroncs, amely páratlan tartósságot, stabilitást és vezetési kényelmet kínál, elegáns megjelenéssel. Ez a gumiabroncs kiváló minőségű anyagokból készült, és rendkívül erős vázzal rendelkezik, így kiváló teljesítményt nyújt különböző sebességeknél, minden időjárási körülmények között és mindenféle útburkolaton.

Különös figyelmet fordítottak a tervezési fázisra, hogy biztosítsák a legjobb fékezési és manőverezési teljesítményt nedves időben. Ez a gumiabroncs teljes mértékben kielégíti a vezetők igényeit, akár hosszú utakon is, utasokkal és megrakott csomagtartóval.

Az elegánsan tervezett futófelület elegáns barázdákból áll, amelyek egy kúszó kígyó formáját idézik, és kiváló választás a valódi egyedi járművezetők számára.

Ezt a gumiabroncs modellt számos tesztnek vetették alá a legextrémebb és legigényesebb körülmények között, amelyeket független harmadik fél végezett mind az Egyesült Államokban, mind számos európai országban, hogy folyamatosan garantálják a legmagasabb teljesítményt.

Méretek
vélemény
LiveChat
Whatsapp Messenger