Keresés méret szerint

Mitas SportForce + EV

Kategória : Túra / Sport
Mitas SportForce + EV ::dimension::
Legalacsonyabb ár 44 354 Ft

4 /5 (44 vélemény)
Méretek megtekintése

Ingyenes szállítás Legjobb ár Rendelkezésre álló készlet

A Mitas SportForce + EV sport gumiabroncsokat roadsterekhez, sportautókhoz és superbike-okhoz tervezték.
A SPORT FORCE+ EVolution "EV" új verziója a gumiabroncsok teljesítményét új szintre emeli.
A SPORT FORCE+ EV, amely lehetővé teszi a maximális ellenőrzést a szélsőséges dőlésszögű kanyarokban, többkomponensű futófelület-technológiával és egy teljesen új összetett anyaggal rendelkezik az optimális tapadás érdekében a kanyarokban, valamint a gyorsítás és a fékezési teljesítmény javítása érdekében a kanyarokban.

Robusztus vázszerkezetének technológiája magas váz merevséget tart fenn még a gumiabroncs kopása esetén is, így biztosítva a gumiabroncs optimális teljesítményét élettartama során.

Végső elemzés: a véges elemek módszerével és számítógéppel segített szimulációkkal fejlesztik ki az optimális gumiabroncs-szerkezetet a legmagasabb tapadási szint eléréséhez, miközben elegendő merevséget biztosít a kiváló stabilitáshoz. br> A véges elemek módszerével optimalizálható a futófelület, a szerkezet és az anyag meghatározása.

A 3D Optimum Groove technológia optimális irányt és barázdamélységet kínál, valamint csökkenti a futófelület gumi túlmelegedését.

Az "Optimized Steel Cord" technológia meghatározza a 0°-os erősítő optimális szerkezetét és az acélkábelek optimális elrendezését a gumiabroncs vázában.
A végeredmény egy tökéletesen kiegyensúlyozott gumiabroncs, amely a lehető legjobb érintkezési felületet biztosítja a gumiabroncs és az út között minden vezetési körülmény között, beleértve a meredek lejtőket és a nagy sebességet is.
Az OSCT pontosan meghatározhatja a kényelmet és a merev zónák helyét a vázon belül.
A megfelelő pozicionálással a gumiabroncs sportossága, kényelme vagy a kettő kombinációja ideálisan meghatározható.

Méretek
vélemény
LiveChat
Whatsapp Messenger