Moderációs charta

A felhasználó megjegyzést vagy véleményt hagyhat: egy termékről, szerkesztő partnerről vagy webhelyünkről. Ehhez egy felhasználónevet (saját nevét vagy álnevét) választja. A felhasználót tájékoztatják arról, hogy a használt álnevet mérsékelten kell kezelni, és semmilyen módon nem sértheti harmadik fél szellemi tulajdonjogát, és nem sértheti az alábbi feltételeket. A felhasználó felelős a honlapra küldött megjegyzésekért; a hatályos jogi és szabályozási rendelkezések, különösen azok, amelyek elnyomják a véleménynyilvánítás szabadságának visszaélését.

AD TYRES INTERNATIONAL SLU fenntartja a jogot, hogy ne tegyen közzé vagy töröljön egy olyan megjegyzést, amely ellentétes lenne a következő feltételekkel, és különösen:

  • erőszakos, rágalmazó, visszaélő, tiltott vagy obszcén megjegyzések;
  • a magánélet megsértése, és általánosságban bármely személy személyiségi joga;
  • az emberi méltóságot aláásó megjegyzések;
  • minden olyan megjegyzést, amely más felhasználókat, munkatársainkat vagy partnereinket elnyomja, rontja vagy zaklatja;
  • az erőszakra ösztönzés, a bűncselekmény elkövetése;
  • a harmadik fél személyes adatai védelmének megsértése;
  • a harmadik felek (különösen az árucikkek, művek) szellemi tulajdonjogait sértő tartalom, amelyre nem rendelkezik a szerzők és / vagy hozzárendelések szükséges engedélyével.

Azok a üzenetek, amelyek nem tartják be ezeket a szabályokat, előzetes értesítés nélkül törölhetők.

Mint ilyen, a nem közzétett megjegyzés szerzője a lehető leghamarabb értesül e-mailben arról, hogy miért nem tették közzé az értesítést.

A felhasználók moderációs magyarázatokat kérhetnek a webhely kapcsolattartó címeinek használatával (jelezve az e-mail címét, az érintett cikk becenevét és URL-jét), de a moderálás munkájára vonatkozó megjegyzések nem lesznek

Ezen szabályok betartásának elmulasztása esetén az AD TYRES INTERNATIONAL SLU fenntartja magának a jogot, hogy szisztematikusan visszautasítsa a felhasználó észrevételeit, ideiglenesen vagy véglegesen felfüggessze a felhasználó megjegyzéseinek elérését.

A mérséklés nem teszi lehetővé, hogy előzetesen felismerje az összes tiltott tartalmat, és különösen a harmadik személyek jogait sértő tartalmat, a felhasználó garantálja az AD TYRES INTERNATIONAL SLU minden olyan cselekmény vagy panasz ellen, amely a megjegyzés sorában történt ha kiderül, hogy illegális.

Az AD TYRES INTERNATIONAL SLU a felhasználónak és saját moderációs szolgáltatásainak egy eszközzel biztosítja a jelentést:

  • visszaélések és megjegyzések, amelyek a jelen használati feltételeknek vagy a törvénynek nem megfelelőnek tekinthetők;
  • kételyek a vélemény hitelességével kapcsolatban.

Az AD TYRES INTERNATIONAL SLU mentes lesz a figyelmeztető jelzés következményeiről, ha a jelentés megfelelően motivált. Ezért szabadon visszavonhat egy olyan megjegyzést, amely szerint az nem felel meg ezeknek az általános használati feltételeknek vagy a törvénynek, és ez formális vagy előzetes figyelmeztetés nélkül.

A felhasználó gondoskodik arról, hogy elkerülje a témákon kívüli, megalapozatlan pletykákat, téves információkat, rossz ízű vicceket és kétes összehasonlításokat. Ahhoz, hogy mindenki megértsék, a felhasználó olvasható és érthető üzeneteket ír: nem SMS-t, nagybetűs megjegyzéseket vagy idegen nyelven (kivéve a kivételeket). Egy megjegyzést soha nem lehet módosítani, hogy megfeleljen a charta követelményeinek, hanem közvetlenül törölje. A törölt megjegyzésre adott válaszok is törölhetők.

LiveChat
Messenger