Ügyfelek véleménye

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a webhelyen adott értékeléseket ellenőrzik. A vélemények kizárólag időrendi sorrendben jelennek meg.


72 órán belül sértetlenül megérkezett a 4 felni pontos megbízható oldal ! Köszönöm!


Perfect, fast delivery time 3 days, dot number 0121 !


Ismét innen rendeltem gumikat, a megrendelt gumik rendben megérkeztek.Királyok vagytok! Gyors volt a kiszállítás. Mindenkinek ajánlom!


Jó gumit kaptam,leszállítás lehetne gyorsabb. Nemrégen gyártott (nem elfekvő) termék.


Jó gumikat kaptam, jó áron, hamar kiszállítva.


72 órán belül szerelve az autóra, DOT szám: 4820. Tájékoztatás rendben, csak ajánlani tudom a maxigumit.


Gyorsan megjött a gumi. A DOT száma is friss volt.


Minden rendben zajlott! Egy hét alatt megérkeztek a gumik pedig különböző méretet és márkát rendeltem! Ajánlom mindenkinek! Nagyon jó Dot számmal 2020 év végiek.


A gumi jó lett :) a rendelés gyorsan megjött :)


O.K.


Szerdán adtam le a rendelésem és hétfőn már nálam voltak a gumik. DPD nyomkövetése beragadt csütörtök este, ezért nem sejtettem, hogy érkezik a kerék. Mázli, hogy itthon voltam. Ezen a kis apróságon kívül minden rendben volt. A kapott gumik 3 hónapja gyártottak. Csak ajánlani tudom a céget.


A megrendelt gumik rendben megérkeztek.Királyok vagytok! Legközelebb is innen rendelek. Mindenkinek ajánlom!


A gumik szuperek, időben megérkeztek


gyors, pontos


Áttekinthető, logikus.


rendben megerkezett mind a 4 db gumi


A gumikat megkaptam, a szállítással minden rendben volt, a gumik minősége kifogástalan.


Pénteken rendeltem 4 db. gumit, szerdán már átvettem! Tartották a szállítási határidőt. Profi csapat, ajánlom mindenkinek! Legközelebb is itt veszek gumikat!


Megérkezett a megrendelt Motorgumi, 2020 as teljesen friss gyártású, viszonylag gyorsan kiszállították, Sajnos csak magas áron jutottam hozzá a gumihoz nem volt rá kedvezmény, Túlfizetésnél vagy tőrölt rendelésnél a pénz vissza utalás is működik de T +3 nap. Sajnos nincs telefonos ügyfélszolgálat, és utánvétel kiszállításkor. Megbízható a Maxigumi, ajánlom másnak is.


Határ idő előtt megérlezett a csomagom. Csak ajánlani tudom mindenkinek az oldalt. Megbizható! Mind4 darabb sérülés mentesen megérkezett!


Megkaptam,minden ok. Ez volt a második vásárlás.


Gyors, pontos megbízható szolgáltatás. A gumik jók és árban is megfelelőek. Ajánlom mindenkinek a maxigumi.hu-t illetve a Hankook Winter I*cept EVO3 X W330 235/50 R19 103V XL gumit!


Good


Gyors, megbízható, korrekt ár!


Tökéletesen megbízható cég!!! 3 munkanap alatt itt volt a termék. Csak ajánlani tudom!!!!!!


A rendeléssel és szállítással minden rendben volt. Kedden délután 17:01-kor rendeltem (Németorszából indult) és péntek délben a futártól átvettem mindkét gumit. Korrekt.


.


Minden rendben volt, kereken egy hét alatt megérkezett rendeléstől számítva, közben volt egy 4 napos hosszúhétvége is.Korrekt gyors cég! :D


.


Nem hittem volna hogy ilyen gyorsan megkapom 4 munkanap. Szuper, minden.


Nagyon elégedett vagyok a termékkel, viszont nagyon hiányolom a telefonos ügyfélszolgálatnak a lehetőséget vagy hogy valakivel beszéljek, ha nehézségeim akadnak a vásárlás folyamata során.


Szuper! 5-én délután megrendeltem a gumiabroncsokat, 10-én délután begurult vele a DPD. Ja és közben volt egy hétvége, covid - 19, és Hollandiában adták fel. Nem utolsó sorban megtakarítottam közel 30 ezret. Maximálisan ajánlom a céget.


Másodjára rendeltem, mert az előző rendelésemnél azt tapasztaltam, hogy megbízható, gyors, korrekt. Most sem volt másképp. Csak ajánlani tudom. Az viszont még mindig zavar, hogy a futárcég nem küld semmilyen értesítőt a várható kiszállításról :pl.aznap 12-15 óra között, így egész nap itthon kellett várnom.


Mivel a megrendelt dolgokért előre kell fizetni, így egy picit izgúltam, hogy rendben megérkezzen. Végül minden renben zajlott. A kiszállítás lehetne picit gyorsabb, (a jelnlegi vírusos helyzet miatt nem csak rajtuk múlt gondolom) ezt leszámítva minden nagyon korrekt volt. Első vásárlásom volt innen, viszont nem az utolósó. Az én bizalmam elnyerte.


Megijesztettek az elore fizetes utan az azonnali e-mail-el mely szerint kesik a szallitmany,sot fel is haborodtam, ennek ellenere pontosan tartottak a weboldalon vallat idot, szuper.


Nem ment minden zökkenőmentesen, de végül is a gumik megérkeztek. A gumik 2018 év végiek, ezért csak négy csillag!


What a pleasant suprise! "AD Tyres from Andorra..." that must ring a bell in your head. But in this case, it was wrong. Ordered two Kumhos on the 13th of May, paid with card, and they are in my hands by now. Okay, it wasn't within 72 hours, but I've received an email next day of the purchase that COVID-19 may affect the delivery time, so everything went fine. Absolutely recommended seller, up-to-date delivery information, good prices. Willing to buy again.


Tisztelt Cím! Szeretném kifizetni rendelésemet, de a hibaüzenet a következő: a fizetést a mi rendszerünk utasította el. Mi a további teendőm? Köszönettel Vas József


Németországból érkeztek a gumik, (Tatabányán gyártották) minden rendben ment! Pontosan nyomon követhető a szállítás. Köszönöm.


Megérkeztek a felnik, a szállítás 4 hét volt, de végül megérkezett.


Minden rendben lezajlott! Kicsit én is paráztam, leginkább a németországi szállítás miatt, de felesleges volt. 17-én rendeltem a gumikat, ma 25-én reggel tízkor már az autón volt!! Korrekt volt a visszajelzés a kérdéseimre, pedig volt egy pár...Úgyhogy bátran javaslom mindenkinek a vásárlást! Köszönöm szépen!


Minden rendben ment.


Kicsit aggódtam, mert Németországból érkeztek a gumik, de minden rendben volt. Pontosan nyomon követhető a szállítás. Köszönöm.


A megrendelt gumik frissek, kitűnő állapotúak! 4 nap alatt kiszállították az árút, ami végig nyomonkövethető volt. Korrekt, nagyon jó áron dolgozó cég!


Be kell vallanom, hogy először egy kicsit morcos voltam, mert a 72 órán belüli szállítás nem teljesült.De aztán a kapott linken nyomon tudtam követni a csomag útját, ebből kiderült, hogy Németországból jön, így elnézhető, hogy a rendeléstől számítva 1 hét múlva (de a 6 munkanapos határidőn belül) kaptam meg. Mivel egy 2020-ban bevezetésre kerülő abroncsról van szó, gondolom még nem jellemző, hogy sok példány lenne belőle itthoni raktáron. Ezt a típust más weboldalon csak hosszabb előrendelésre láttam, szóval ez alapján maximálisan elégedett lehetek - és vagyok. Teljesen elégedett vagyok az oldallal, használata könnyű, átlátható, széles választék, egyszerű fizetés. A teljes folyamat során 1 dolgot hiányoltam: a kiszállítás napján nem kaptam értesítőt a DPD-től, csak a tracker-ben láttam, hogy a kézbesítőnél van és az utcán futottunk össze véletlenül, úgy vettem át. Összességében, megbízható, korrekt eladónak tartom az oldalt. Javasolni tudom csak, és több mint valószínű, hogy fogok még innen vásárolni.


Kicsit nehézkesen indult a fizetési oldal hibája miatt, de mint kiderült az én bankomnál volt a hiba. Az átutalás beérkezése után a 2. napon ide ért a gumi! Így összesen egy hét volt a teljes folyamat! Köszönöm!


Korrekt, gyors. Február 3-án rendeltem, február 7-én a dpd kiszállította.


Minden rendben volt, köszönöm szépen!


Azt kaptam amit rendeltem, verhetetlen áron! A szállítás egy kicsit lassú volt (6 nap) de megérte várni rá. Mindenkinek csak ajánlani tudom.


Perfect


További vélemények