Ügyfelek véleménye

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a webhelyen adott értékeléseket ellenőrzik. A vélemények kizárólag időrendi sorrendben jelennek meg.


Kicsit szkeptikus voltam, nem sok mindent találtam az oldalról, sokan panaszkodtak a lassú szállításra, ráadásul csak előre fizetéssel lehet rendelni. Végül az ár miatt döntöttem mellettük, guminként 7000-et spóroltam a legolcsóbb itthoni árhoz képest, ami egy garnitúránál már nem elhanyagolható. Kellemes meglepetés volt, vasárnap rendeltem meg, csütörtök délre már át is vettem a futártól. DOT szám alapján kicsit öregebb mint fél év, szerintem ez teljesen korrekt, ennyit itthon is állhat bármilyen gumisnál/raktárban.


Motorgumikat rendeltem, négy munkanapon belül megjöttek. Jóval olcsóbb volt, mint más webshopokban, nem volt szállítási díj, és nem túltároltak. Meglepett, hogy egy andorrai cégtől jött a visszaigazolás a rendelésről, kicsit lutrinak éreztem, hogy előre kellett fizetni, de szerencsére rendben megkaptam amit kifizettem, a DPD szállította.


Becsületes, korrekt cég! Merem ajánlani mindenkinek!


Sajnálatos, hogy a weblapjukról semmilyen módon az ügyfélszolgálat nem érhető el.


Előre kellett fizetni, ezért voltak félelmeim, de kellemesen csalódtam. Gyorsan, 5. nap (talán Németországból) megérkeztek a rendelt gumik (DOT 3221). Bátran ajánlom mindenkinek!


Kiváló, minőségi felnik és gumik jó áron. Gyors szállítás. Az online felületen a kommunikáció kissé nehézkes, jó lenne egy telefonos ügyfélszolgálat is. Ajánlom mindenkinek!


Minden rendben ment, a gumi nagyon szuper. Gyors szállítás gyors szerelés.


Maximálisan elégedett vagyok, a szett felni 3-4 nap alatt itt volt. A csavarok és a tehermentesítők benne voltak a csomagban,ahogy emailben meg is írták érdeklődésem után. Keresőt a weblapon picit lehetne fejleszteni,mert pl. az én autómhoz nem is dobta ki ezt a felnit,hogy jó lenne hozzá,úgy hogy másik típust kellett kiválasztanom,és az agyméretetet is figyelmbe kellett venni


Minden rendben volt. Mint a nyomkövetésből kiderült, a honlapon "raktáron" jelzett gumi, Hollandiában volt raktáron. Végül is az is raktár. Ennek ellenére 4 munkanap alatt megkaptam.


Elégedett vagyok , jó szolgáltatás, pontos szállítás.


Perfect and fast service, I ordered the tyre on Tuesday received on Friday morning. DOT is ok, all was fine.


Jó áron találtam itt gumit, így féltem, hogy esetleg régebbi DOT-os lesz. A 72 órás szállítás valószínűleg valóban csak 2 gumi esetén igaz, nekem 4-nél 5 nap volt, ami persze teljesen rendben van, a DOT is friss, 1721, így pozitívan csalódtam.


Megrendeléstől számított 3 napon belül megkaptam. Nagyon meg vagyok elégedve! DOT0121 ;)


Profi szolgáltatás, pontos kézbesítés. Nincs megtévesztés a szállítási időben, sem a minőségben.


Sok más webshop példát vehetne a gyorsaságról és a pontosságról. Így kell, hogy működjön egy webshop. Igaz a gumik több mint egy évesek, de az még bőven jó, ha megfelelően volt tárolva.


Vadonatúj (3 hónapos) gumit kaptam. 1 héten belül ideért. Itt volt a legjobb áron és még a szállítás is ingyenes volt. Ráadásul pont nem tudtam személyesen átvenni, mert közbejött valami, de a futár is rugalmas volt.


A rendelés leadása után 1 hét alatt ért ide ami nem rossz Hollandiából. A nyomkövetés nem működött de levélváltás után elküldték a helyes számokat. A legolcsóbb árat itt találtam erre a típusra. DOT 0121


Csak a posta késett, de minden OK.


Gyors, megbízható!


72 órán belül sértetlenül megérkezett a 4 felni pontos megbízható oldal ! Köszönöm!


Perfect, fast delivery time 3 days, dot number 0121 !


Ismét innen rendeltem gumikat, a megrendelt gumik rendben megérkeztek.Királyok vagytok! Gyors volt a kiszállítás. Mindenkinek ajánlom!


Jó gumit kaptam,leszállítás lehetne gyorsabb. Nemrégen gyártott (nem elfekvő) termék.


Jó gumikat kaptam, jó áron, hamar kiszállítva.


72 órán belül szerelve az autóra, DOT szám: 4820. Tájékoztatás rendben, csak ajánlani tudom a maxigumit.


Gyorsan megjött a gumi. A DOT száma is friss volt.


Minden rendben zajlott! Egy hét alatt megérkeztek a gumik pedig különböző méretet és márkát rendeltem! Ajánlom mindenkinek! Nagyon jó Dot számmal 2020 év végiek.


A gumi jó lett :) a rendelés gyorsan megjött :)


O.K.


Szerdán adtam le a rendelésem és hétfőn már nálam voltak a gumik. DPD nyomkövetése beragadt csütörtök este, ezért nem sejtettem, hogy érkezik a kerék. Mázli, hogy itthon voltam. Ezen a kis apróságon kívül minden rendben volt. A kapott gumik 3 hónapja gyártottak. Csak ajánlani tudom a céget.


A megrendelt gumik rendben megérkeztek.Királyok vagytok! Legközelebb is innen rendelek. Mindenkinek ajánlom!


A gumik szuperek, időben megérkeztek


gyors, pontos


Áttekinthető, logikus.


rendben megerkezett mind a 4 db gumi


A gumikat megkaptam, a szállítással minden rendben volt, a gumik minősége kifogástalan.


Pénteken rendeltem 4 db. gumit, szerdán már átvettem! Tartották a szállítási határidőt. Profi csapat, ajánlom mindenkinek! Legközelebb is itt veszek gumikat!


Megérkezett a megrendelt Motorgumi, 2020 as teljesen friss gyártású, viszonylag gyorsan kiszállították, Sajnos csak magas áron jutottam hozzá a gumihoz nem volt rá kedvezmény, Túlfizetésnél vagy tőrölt rendelésnél a pénz vissza utalás is működik de T +3 nap. Sajnos nincs telefonos ügyfélszolgálat, és utánvétel kiszállításkor. Megbízható a Maxigumi, ajánlom másnak is.


Határ idő előtt megérlezett a csomagom. Csak ajánlani tudom mindenkinek az oldalt. Megbizható! Mind4 darabb sérülés mentesen megérkezett!


Megkaptam,minden ok. Ez volt a második vásárlás.


Gyors, pontos megbízható szolgáltatás. A gumik jók és árban is megfelelőek. Ajánlom mindenkinek a maxigumi.hu-t illetve a Hankook Winter I*cept EVO3 X W330 235/50 R19 103V XL gumit!


Good


Gyors, megbízható, korrekt ár!


Tökéletesen megbízható cég!!! 3 munkanap alatt itt volt a termék. Csak ajánlani tudom!!!!!!


A rendeléssel és szállítással minden rendben volt. Kedden délután 17:01-kor rendeltem (Németorszából indult) és péntek délben a futártól átvettem mindkét gumit. Korrekt.


.


Minden rendben volt, kereken egy hét alatt megérkezett rendeléstől számítva, közben volt egy 4 napos hosszúhétvége is.Korrekt gyors cég! :D


.


Nem hittem volna hogy ilyen gyorsan megkapom 4 munkanap. Szuper, minden.


Nagyon elégedett vagyok a termékkel, viszont nagyon hiányolom a telefonos ügyfélszolgálatnak a lehetőséget vagy hogy valakivel beszéljek, ha nehézségeim akadnak a vásárlás folyamata során.


További vélemények