Keresés méret szerint
Választható
Mind
Válasszon ki mindent Törlés
0 / 17
Elfogad

Olcsó quad gumiabroncsok: széles választék

A MaxiGumi széles quad gumi kínálattal, és jó árakkal várja önt.

A quadjához és elképzeléseihez legjobban passzoló abroncs kiválasztásához használja keresőnket, böngésszen a hasznos tudnivalók között, és nyugodtan bízza rá magát csapatunk szakmai tudására. A MaxiGumi garantálja, hogy a munkagéptől a versenyquadon át a rendszámozottig minden típusból megtalálja a legmegfelelőbbet a saját quadjára.

Márkák

Mindenféle Quad motor gumiabroncs megtalálható

Szabadidő-/pályagumi

A szabadidőgumi rendszerint alkalmi használatra szolgáló quadok számára készül. Jó ár-érték arányt és méltán kedvelt vezetési kényelmet biztosít. Kis gumiblokkjainak köszönhetően Ön bármilyen típusú úton bízhat a maximális tapadásban .

Országútra jóváhagyott quadgumi

Az országúti quadgumi szerkezete nagyon hasonlít egy autóabroncséhoz. Száraz és nedves talajon is megfelelő tapadást biztosít. Ideális közúton történő használatra, de azokról letérve sem okoz problémát.

Sportgumi/verseny quadgumi

A sport quadgumit gyakran nagy méretű és teljesítményű quadokra szerelik. Minden talaj- és úttípuson a legjobb teljesítményt nyújtja. Az ilyen típusú gumiabronccsal bármilyen úton nagy sebességgel haladhat.

Közüzemi gumiabroncs

Ezt a gumiabroncsot professzionális használatra tervezték, és gazdag mintázatának köszönhetően minden terepen maximális tapadást biztosít. A közüzemi quadgumi nagyon ellenálló és stabil, így mindenféle útfelületen lehetővé teszi a szállítást vagy a vontatást.

Jótanács a quadgumik vásárlásához: minél több vázréteggel rendelkezik az abroncs, annál erősebb és ellenállóbb. Ha gyakran közlekedik köves utakon, a defektek elkerülése érdekében tanácsos minél több vázrétegből álló abroncsot választani.

LiveChat
Whatsapp Messenger