Keresés méret szerint
Horizon autógumik

Horizon gumi

A Horizon Tire már több mint 10 éve forgalmazza termékeit az Egyesült Államokban.

A legnagyobb OEM (Original Equipement Manufacturer, eredeti alkatrészgyártó) egyike, a kereskedők és forgalmazók preferált beszállítóként tekintenek a Horizonra, mint a minőség és a megbízhatóság képviselőjére.

A Horizon az összes forgalmazott termékéhez egy egyesült államokbeli biztosítótársaság felelősségbiztosítását választotta.

A cég működése elsősorban a közvetlen konténeres szállítási modellen alapul, és ez a szolgáltatás bármely Egyesült Államokban található címre elérhető.

Az Egyesült Államokban található raktáraiban (Dél-Kalifornia, Texas, New Jersey és Georgia) több mint 4 hektáron tárolt árukészlettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a vásárlói igények azonnali kielégítését és a konténerek gyors kézbesítését.

A gyártás és a számos csendes-óceáni térségben található abroncsgyártóval fenntartott kereskedelmi kapcsolat megkönnyítése érdekében a Horizon fióktelepekkel rendelkezik Kínában: Pekingben és Csingtaoban.

A Horizon kizárólag olyan gyártók termékeit értékesíti, amelyek megfelelnek a legszigorúbb nemzetközi előírásoknak, illetve amelyek rendelkeznek a következő tanúsítványokkal: ISO/TS 16949 (minőségmenedzsment), ISO 9001 (minőségmenedzsment), ISO 14001 (környezetvédelmi előírások), ISO 10012 (méréstechnika), DOT, E-Mark, CCC, E-Sound, INMETRO, GCC, ECE-SW illetve korábban RAH.

Autó / Személyautó gumik

Nyári
LiveChat
Messenger