Keresés méret szerint
Alliance autógumik

Alliance gumi

Az ATG K.K. a The Yokohama Rubber Co. tulajdonában álló leányvállalat. Ltd., Japán Az ATG K.K. székhelye Japánban van, leányvállalatai pedig a világ számos, stratégiailag fontos pontján találhatók. Az ATG K.K. és leányvállalatai együtt Alliance Tire Group (ATG) néven ismertek.

Az ATG világszinten a terepjáró gumiabroncsok egyik vezető gyártója. Három, világszerte elismert márka, az Alliance, a Galaxy és a Primex tulajdonosa. Ezek a márkák, amelyeket az ATG fokozatosan a zászlaja alá csoportosított, az OHT (Off Highway Tire = terepjáró gumiabroncs) szegmensben a világ számos részén ismertek.

Hírnevüket annak köszönhetik, hogy élen járnak a vevőigények kiszolgálásában, mind az utángyártott és gyári (OEM) gumiabroncsok, mind pedig a speciális felhasználásra tervezett abroncsok piacán. A szántóföldi és bányászati felhasználású gumiktól kezdve az üzemekben és erdőkben használt abroncsokig, az ATG a legkülönfélébb igényekre kínál megoldásokat.

Az ATG 6 kontinensen több mint 120 országban van jelen, globális forgalma pedig 2018-ban meghaladta a 630 millió dollárt.

A cégcsoport három gyártóüzemmel rendelkezik, ezek közül egy az izraeli Haderában („ATI”), kettő pedig Indiában („ATC”), azon belül is Tamilnádu állam Tirunelveli, illetve Gudzsarát állam Dahej városában található. Ezek az abroncsok a ATG-termékekre jellemző szigorú minőségi előírásoknak megfelelően készülnek.

Az ATG világszínvonalú K+F (kutatás és fejlesztés) központokat működtet Izraelben, Észak-Amerikában és Indiában. A központok stratégiai elhelyezkedésének köszönhetően az ATG képes megérteni a világ bármely régiójában gazdálkodók és vállalkozók, illetve egyéb felhasználók igényeit, ami megerősíti azon célkitűzésében, hogy minden egyes vásárlói igényre testreszabott megoldásokat kínáljon. Ennek köszönhetően az ATG márkái világszerte a gyártók kedvenceivé váltak.

Autó / Személyautó gumik

Nyári
LiveChat
Messenger