Keresés méret szerint
Goodyear autógumik

Goodyear gumi

A Goodyear, a több mint egyévszázados tapasztalattal rendelkező gyártó, tökéletesen alkalmazza a gumibroncs-gyártás területén kifejlesztett csúcstechnológiákat. Számos nagyszabású újítás megalkotója. Az OptiGrip gumiabroncs például 20%-kal rövidebb fékutat eredményez, az EfficientGrip guminak köszönhetően 13%-kal csökken a súrlódási erő, vagyis alacsonyabb lesz a gördülési ellenállás, és az UltraGrip Performance 2 hógumival csúszós, jeges terepen, 13%-kal rövidebb a féktáv. A Goodyear törekvéseinek középpontjában az innováció áll. A különösen motivált és nagy szaktudással rendelkező mérnökcsapatnak köszönhetően a márka kutatási-fejlesztési részlege rendkívül hatékonyan teljesít, emellett jelentős anyagi és tárgyi eszközökkel rendelkezik. A Goodyear gyárból kikerülő minden gumiabroncs komoly technológiai és tudományos munka gyümölcse, amely a legjobb minőséget hivatott garantálni.

A legkelendőbb profilok

Autó / Személyautó gumik

4x4 / SUV gumik

Haszonjármű / Furgon gumik

A(z) Goodyear márka technológiája

SilentArmor

SilentArmor
A Goodyear SilentArmor technológia biztonságos vezetést biztosít nehéz terepen, köszönhetően a megerősített oldalfalaknak, amelyek javítják a vágások és defektek ellenállását.

3D BIS Technológia®

3D BIS Technológia®
A Goodyear 3D BIS Technology®-val a fékezési távolságok rövidebbek, és a téli teljesítmény kiváló.

Adaptive SipeGrip

Adaptive SipeGrip
Az UltraGrip Performance 2 technológia kiváló teljesítményt biztosít, különösen télen. Olyan gumi keveréket tartalmaz, amely képes megőrizni a jó tapadást nagy hidegben. Fűrészfogú barázdái garantálják a hegyi hajtást és a minőségi gyorsulást. Az Adaptive SipeGrip technológiával kombinálva ez a rendszer növeli a tapadást és javítja a fékezést összetömörített hóban és jeges úton.

Optimális Teljesítményű Futófelület

Optimális Teljesítményű Futófelület
A Tread Optimal Performance technológia lehetővé teszi a gumiabroncs kopásának ellenőrzését és jobb kezelését.

Aktív CornerGrip

Aktív CornerGrip
Az Active CornerGrip technológiával összekapcsolva, ez a versenyzési világból származó gumi keverék nagy minőségű tapadást és húzóerőt eredményez. Egy SUV súlyához különösen alkalmazkodó gumiabroncsnak köszönhetően dinamikus vezetést jelent.

Power Cushion

Power Cushion
A futómű és a futófelület stabilan kapcsolódnak.
Rendkívül pontos vezetés száraz úton.

SealTech

SealTech
A SealTech technológia lehetővé teszi a futófelületen keletkezett, akár 5 mm átmérőjű defektek tömítését. Így már nincs szükség azonnali abroncscserére, mivel ez a berendezés lehetővé teszi a további haladást.

Impulzusvezérlő vegyület

Impulzusvezérlő vegyület
A gumi keverékhez nagyobb mennyiségű szilícium-dioxidot adtak.
Rövidebb fékút száraz és nedves úton egyaránt.

Üzemanyag-megtakarítás

Üzemanyag-megtakarítás
Az EfficientGrip innovatív gumi keveréket és könnyű kivitelezést mutat be, ami kevesebb energiát igényel. A FuelSaving Technology-val összekapcsolva segít a üzemanyag-megtakarításban, valamint a fogyasztás és a CO2-kibocsátás csökkentésében.

AktívFékezés

AktívFékezés
Az ActiveBraking technológiával a talajjal érintkező felület növekszik, és a fékezés javul. Ezzel a folyamattal a Eagle F1 Asymmetric 2 gumiabroncs sokkal jobb eredményeket mutat, mint piacvezető versenytársai, három méterrel rövidebb fékúttal nedves úton, és két méterrel rövidebbel száraz úton.

WearControl

WearControl
A WearControl Technology eszköz biztosítja a rövidebb fékutat nedves úton és a kisebb üzemanyag-fogyasztást.

SmartWear

SmartWear
Az új gumi keverékeinek és a kopás során fokozatosan megjelenő barázdáinak köszönhetően a SmartWear technológia nagyobb ellenálló képességet és hosszabb élettartamot biztosít a guminak.

SoundComfort technológia

SoundComfort technológia
A gumiabroncs belső falának poliuretán habbal történő bevonásával a SoundComfort technológia akár 50% -os zajcsökkentést biztosít az utastérben. A gumiabroncs teljesítménye hasonló minőségű marad.

MultiControl Ice

MultiControl Ice
A MultiControl Ice technológia révén nagyobb tapadást és jobb úttartást biztosít jeges úton, mivel optimalizálja a gumiabroncsok talajjal való érintkezését.

ActiveGrip

ActiveGrip
Az ActiveGrip technológia biztosítja a gumiabroncs nyomásának egyenletes eloszlását, az optimalizált teljesítményt és a javított úttartást.
LiveChat
Whatsapp Messenger