Keresés méret szerint
Hankook autógumik

Hankook gumi

Az 1941-ben alapított Hankook a világ egyik legnagyobb gumiabroncs-gyártója. A Hankook a gumiabroncsok széles választékát kínálja 185 országban, személy- és haszongépjárművekhez, szabadidő-autókhoz (SUV), autóbuszokhoz és kamionokhoz. A bevételt tekintve a Hankook a világ hetedik legnagyobb gyártója. A koreai vállalat nagy összeget fordított kutatásra és fejlesztésre, hogy első osztályú gumiabroncsokat kínálhasson.
A Hankook 4 regionális központban 14.000 főt foglalkoztat, több mint 20 leányvállalattal rendelkezik külföldön, 5 kutató-fejlesztő központot üzemeltet világszerte, és bevételének 70 %-a külföldi piacokról származik.

A legkelendőbb profilok

Autó / Személyautó gumik

4x4 / SUV gumik

Haszonjármű / Furgon gumik

A(z) Hankook márka technológiája

Eredeti felszerelés számos gyártónál

Eredeti felszerelés számos gyártónál
A Hankook gumiabroncsokat eredetileg számos gyártó modelljeire szerelik fel, ezzel is bizalmukat és elismerésüket fejezve ki a márka iránt.

Egy technológiai csúcstechnológiával rendelkező ipar

Egy technológiai csúcstechnológiával rendelkező ipar
Hankook nagy hangsúlyt fektet a kutatásra és fejlesztésre, hogy egyre teljesítményesebb gumiabroncsokat kínálhasson. A tudásanyagának védelme érdekében a márka több mint 1 000 szabadalmat jegyzett be Dél-Koreában és több mint 140-at világszerte.

Egy világszerte siker

Egy világszerte siker
A Hankook gumiabroncsok univerzálisak és milliószámra kelnek el világszerte. Az ár/érték arányuk és teljesítményük teszi őket különlegessé a vásárlók számára.
LiveChat
Whatsapp Messenger