265/35 ZR19 98Y XL, (*), MFS - Módosítás

Michelin Pilot Super Sport 265/35 ZR19 98Y XL, (*), MFS

Kategória : Személyautó nyári
D B B 71 dB
4.5 /5 (79 vélemény)
Michelin Pilot Super Sport 265/35 ZR19 98Y XL, (*), MFS
Michelin 265/35 ZR19 98Y XL
71
Michelin Pilot Super Sport 265/35 ZR19 98Y XL, (*), MFS
D B B 71 dB
készleten

Ingyenes szállítás 72 órán belül

Ár/db 128 829 Ft

Jellemzők

Márka Michelin
Modell Pilot Super Sport
Méret 265/35 ZR19 98Y
Méret módosítása
Pluszok XL, (*), MFS
Európai osztálybesorolás
D B B 71 dB
Kategória
Személyautó nyári
Vélemény
4.5 /5 (79 vélemény)

Leírás

A Michelin Pilot Super Sport 265/35 ZR19 98Y (XL, (*), MFS) 12%-kal jobb úttartással rendelkezik, élettartama akár 2-szer hosszabb. A változó érintkezési felület 2.0-ás technológiájának köszönhetően, és a hosszú távon egyenletes kopást biztosító TwaronMD öv alkalmazásával optimalizált abroncs.
Száraz úton kiváló fékteljesítményt nyújt a futó. Mivel nemcsak a világ legsportosabb, sorozatgyártású autóira lett tervezve, hanem ultra magas teljesítményű gépjárművekre is, ezért ez a gumiabroncs a Michelin szaktudásának zászlóshajójaként képviseli a márkát legnagyobb nemzetközi viadalokon, nevezetesen a Le Mans-i 24 órás versenyen.

Leírás
vélemény
Felszerelés

A Twaron öv

A Twaron öv
A Twaron aramid és nylon övek nagyobb stabilitást biztosítanak rendkívül magas sebességeknél. A változó feszültség miatt az öv szorosabban tudja összeszorítani a futófelület közepét, mint a vállát. Ennek következtében a centrifugális erő jobban ellenőrizhető, és az erőeloszlás egyenletesebb.

Változó érintkezési felület 2.0

Változó érintkezési felület 2.0
Akár egyenes vonalú gyorsításról, akár nagy sebességű kanyarodásról van szó, a tapadás optimális. A kanyarodás során a kapcsolati zóna alakja megváltozik, de a talajjal érintkező gumi mennyisége nem csökken. A Michelin Pilot Super Sport a legújabb digitális szimulációs szoftverek előnyeit élvezte, amelyeket a repülésben és az autóiparban használnak. Ezeknek a fejlett eszközöknek köszönhetően az erő és a hőmérséklet egyenletesebben osztható el a kapcsolati felületen.

Bi-compound technológia

Bi-compound technológia
Két különböző összetevő kerül újraelosztásra a futófelület külső és belső része között.
Külső: új elasztomer, amelyet a Le Mans-i 24 órás versenyből származó szénfekete erősít.
Az eredmény: tökéletes tartósság kanyarodás közben.
Belső: az elasztomerek legújabb generációja, amely magas tapadást biztosít nedves felületeken, lehetővé teszi a vízréteg megtörését az út legdurvább felületén.
LiveChat
Whatsapp Messenger