Keresés méret szerint
Pirelli autógumik

Pirelli gumi

Az olasz Pirelli néhány év alatt vált a nemzetközi gumiabroncs-piac megkerülhetetlen szereplőjévé. Az 1872-ben alapított és 1922-től a milánói tőzsdén jegyzett Pirelli leginkább nagy múltú ipari hagyományával tűnt ki, melynek kialakítása során kezdeményező, újító szellemben, mindig mesteri módon társította a fejlesztést, a termékminőséget és a bő választékot. A Pirelli név több mint egy évszázada az innováció és a csúcstechnológia szinonímája. A cég 19 gyárat üzemeltet világszerte, és több mint 160 országban tevékenykedik. Ökológiai lábnyomának csökkentése érdekében kifejlesztette az úgynevezett « zöld teljesítmény » stratégiát, melynek keretében előnyben részesíti a technológiailag fejlett, alacsony környezeti terhelésű termékeket és szolgáltatásokat. A Pirelli évek óta a Forma-1-es versenyek beszállítója.

A legkelendőbb profilok

Autó / Személyautó gumik

4x4 / SUV gumik

Haszonjármű / Furgon gumik

A(z) Pirelli márka technológiája

Seal Inside™

Seal Inside™
A Pirelli forradalmasítja a defekt utáni vezetést egy új generációs önjavító gumiabroncsok létrehozásával, amelyek biztonságot nyújtanak és lehetővé teszik az út folytatását defekt esetén is, miközben tökéletesen ellenőrzés alatt tartják az autót.
Valóban, a Seal Inside™ technológiával, egy olyan jármű, amelynek gumiabroncsát külső tárgy átszúrja, 85% -ban képes folytatni az útját, mert a légnyomás érintetlen marad. Ez a fejlesztés így kiküszöböli a defektes gumiabroncsban lévő nyomásvesztés miatt bekövetkező baleseti helyzetek nagy többségét.
Egy Seal Inside™ gumiabronccsal a defekt nem hagyja Önt cserben sehol: hazamehet, hogy kicserélje a gumiabroncsát, vagy közvetlenül egy szervizbe mehet.
Ez a Seal Inside™ technológia minden járműnél használható a gumiabroncs méreteitől függően.

1. fázis
A külső tárgyat, mint például egy szöget, a gumiabroncsban lévő tömítőanyag veszi körül.
2. fázis
Ha a tárgyat kipréselik, a tömítőanyag fokozatosan kitölti a tárgy által hagyott lyukat.
3. fázis
Amikor a tárgy teljesen kijön a gumiabroncsból, a lyuk teljesen kitöltődik és lezáródik, megakadályozva minden nyomásvesztést.

Pirelli Zajcsökkentő Rendszer™ (PNCS)

Pirelli Zajcsökkentő Rendszer™ (PNCS)
A Pirelli Noise Cancelling System™ (PNCS) lehetővé teszi az úttal érintkező gumiabroncsok által keltett zajok csökkentését. A gördülési zaj magában foglalja az összes olyan rezgést, amely a szerkezetben keletkezik és a járműben terjed. A Pirelli Noise Cancelling System™ lehetővé teszi a vezetői kényelem növelését a gördülési zaj minimalizálásával.
Ezeket a rezgéseket a Pirelli által szabadalmaztatott hab szó szerint elnyeli, ami minimalizálja a jármű utasterébe érkező zajt, így nagyobb kényelmet biztosít a hagyományos gumiabroncsokhoz képest.
A Pirelli Noise Cancelling System™-mel két-három decibel kevesebb zaj keletkezik, ami legalább kétszer kevesebb zajt jelent a jármű belsejében.
LiveChat
Whatsapp Messenger