Keresés méret szerint
Windforce autógumik

Windforce gumi

A Windforce a gyönyörű tengerparti városban, Csingtaoban található. A Windforce jól startolt és gyorsan fejlődött. Értékesítése 2013 óta folyamatosan növekszik, 2016-ban először haladta meg a 100 millió dollár forgalmat. A Windforce gumiabroncsok teljes választékát kínálja: PCR, UHP, SUV, H/T, A/T, M/T, A/S TÉLI vagy TBR. A vállalat különböző márkakereskedéseiben dolgozó, profi értékesítési csapatnak köszönhetően a Windforce gumiabroncsok számos gumiabroncs-kereskedőnél és neves tuningműhelyben megtalálhatók a világ több mint 100 országában.

Az optimális minőség elérése érdekében a Windforce folyamatos beruházásként tekint a K+F területre, amely záloga az új termékskálák kifejlesztésének. A vállalat küldetésének tekinti a minőségi gumiabroncsok és szolgáltatások biztosítását, ahogyan a változó piaci igényekre való gyors reagálást is.

A Windforce szüntelenül törekszik a fejlődésre és termékei fejlesztésére. A Windforce gumiabroncsok támogatják Önt a haladásban és egy jobb jövőt teremtenek.

A legkelendőbb profilok

Autó / Személyautó gumik

4 évszakos

4x4 / SUV gumik

Haszonjármű / Furgon gumik

Nyári
LiveChat
Messenger