Kereséshez kattintson ide
Mefo-Sport motorgumik

Mefo-Sport motorgumi

13 éves korában motokrosszozott először, egy év múlva részt vett élete első versenyén. Ma már csak ritkán versenyez, a motorsport iránti szeretete azonban megmaradt: Joachim Liebl-ről van szó, a MEFO Sport GmbH társigazgatójáról.

Neki köszönhetően a MEFO Sport pontosan tudja, hogy a kiválóság a részletekben rejlik: ez különbözteti meg versenytársaitól. A MEFO Sport figyel a vásárlóira.

A MEFO Sport mindig felismeri ügyfelei egyéni igényeit és kívánságait, és mindent megtesz annak érdekében, hogy ezeket kielégítse. Ez az, ami a MEFO Sportot motiválja!

Az ügyfelek minden egyes nap emlékeztetik a MEFO Sportot arra, hogy sikerük a motorkerékpárok iránti szenvedélyből táplálkozik. Ez pedig nagyon jó érzés.

A MEFO Sport nem foglalkozik közvetlen értékesítéssel és nem rendelkezik kizárólagos márkaboltokkal. Ehelyett a MEFO Sport úgy véli, hogy a viszonteladói hálózat fenntartása és fejlesztése elsődleges fontosságú, mind a gyártók, mind a vásárlók, mind pedig a nagykereskedők számára.

A MEFO Sport és beszállítóinak közös célja, hogy termékei megfeleljenek a lehető legmagasabb szintű minőségi elvárásoknak. Mivel mind a MEFO Sport, mind pedig gyártópartnerei az évek során folyamatosan fejlesztették technológiájukat, ez megalapozta a folyamatos partnerségen és bizalmon alapuló üzleti kapcsolatokat. A MEFO Sport hosszú távú üzleti megállapodásokat alakított ki olyan nagyvállalatokkal, mint a Kenda, a Heidenau, a Shinko, az Acerbis vagy a No Toil. Ezt követően új partnerek is csatlakoztak a gyártók együttműködéséhez, például az Ariete, a Dirtboy és a Mechanix.

A MEFO Sport kihasználja az évek során szerzett műszaki tapasztalatát és tudását, illetve importőri és nagykereskedői gyakorlatát, hogy ügyfeleinek a lehető legjobb ár-érték arányú szolgáltatást nyújtsa. A vállalat minden szegmensében ezt a működési elvet alkalmazza.

A MEFO Sport az ügyfelekkel és a gyártópartnerekkel közösen dolgozik szolgáltatásai folyamatos fejlesztésén. Ennek a kollaborációnak a legjobb példája a Mefo Off Road Mousse, amelyet a Mefo Offroad az ügyfelek egyedi igényeire válaszul fejlesztett ki. A Mefo Offroad és a MEFO Sport GmbH szorosan együttműködve dolgozik a nemzetközi értékesítés hatékony elősegítése érdekében.

A MEFO Sport csak így tud kiemelkedni a versenytársak közül és ezáltal képes hű maradni jelmondatához: „Mindig haladj teljes gázzal előre, mert ha lassítasz, vesztesz.”

Enduro