Kereséshez kattintson ide
Shinko motorgumik

Shinko motorgumi

A japán Oszaka városában 1946-ban alapított Shinko csoport kerékpárabroncsok és gumibelsők gyártásával kezdte meg tevékenységét. Gumitermékek gyártójaként a csoport jelenleg gyors növekedést mutat.

1998-ban a Shinko-csoport megvásárolta a Yokohama Rubber Co. formáit és motorgumigyártó technológiáját, majd Shinko Tyre márkanéven saját gumiabroncsokat kezdett gyártani motorkerékpárok számára. Az abroncsok dél-koreai üzemben japán tervezés alapján készülnek, melynek megteremtése során a vállalat sikeresen kombinálta a japán tervezési és mérnöki elveket a dél-koreai gyártási és minőségellenőrzési normákkal. Ma a Shinko Tyre havonta körülbelül 200 000 motorgumit állít elő.

A Shinko gumiabroncsokat az Egyesült Államokba a Western Power Sports, Inc. (WPS) importálja, amelynek székhelye Boise-ben, Idaho állam fővárosában található. A vállalat szilárd lábakon áll a motorsport piacon, amit Boise-ben (Idaho), Fresnóban (Kalifornia), Ashley-ben (Indiana), Elizabethtownban (Pennsylvania), Midlothianben (Texas), valamint Memphisben (Tennessee) található raktáraiból lát el. A WPS-szel együttműködésben álló Shinko Tyres USA büszke Cruiser, Scooter, Off road és Dual Sport gumiabroncsaira, amelyek egytől egyig a Shinko sportcsalád tagjai.

Az Egyesült Államokban folyamatosan végzett teszteknek és a Shinko Tyre K+F részlegének köszönhetően a vállalat olyan ígéretes gumiabroncsokat tud készíteni, amelyek képesek kielégíteni a mai motorvezetők igényeit. A Shinko Tyre gumiabroncsok és a WPS célja közös: minden elvárásnak megfelelni.

Custom