Gyakran feltett kérdések

A webshopban forgalmazott gumiabroncsok ugyanazok, mint az autószerelőm gumiabroncsai?

Igen. A weboldalunkon értékesített abroncsok újak, és minden szempontból azonosak a szerelője által kínált gumikkal. A maxigumi.hu rengeteg gumis műhely és autókereskedő beszállítója Magyarországon.


Hol szereltessem fel az interneten vásárolt gumiabroncsokat?

Nem probléma a felszerelés, mert rendelése elkészítésekor kiválaszthat egy szerelőműhelyt közvetlenül weboldalunkon, ahol átveszik és felszerelik az abroncsokat. A szállítást kérheti otthonába is, felszerelésükkel pedig egy általunk belistázott gumiszerelőt bízhat meg.


Mennyi idő a gumik kiszállítása?

A kiszállítás idejét közvetlenül a kosárnál jelezzük, gumiabroncs szerint külön-külön. A kiszállítás gyors, megbízható.


Ha a kiszállítás időpontjában nem tartózkodom otthon, mi történik?

Nem probléma. A kiszállító ekkor értesítést hagy, amiben minden adatot megad ahhoz, hogy ön fel tudja vele venni a kapcsolatot másik időpont egyeztetéséhez. Ha az értesítésre ön nem reagál, a szállító ennek ellenére másodszorra is megkísérli a gumik kiszállítását. Ha ön ekkor sem tartózkodik otthon, a gumikat 15 napon át szabadon felveheti egy, a szállítási címhez közeli raktárban.


Biztonságos a fizetés?

A fizetés biztonságáról a fizetési megoldások szakértő vállalata, a HIPAY gondoskodik. A HIPAY az online fizetések terén vezető vállalat, ezért ön semmiféle kockázatot nem vállal, amikor weboldalunkon fizetést indít. Honlapunk a 3D Secure-t használja a tranzakciók maximális biztonságának garantálásához.


Van-e készlet a honlapon megtalálható gumiabroncsokból?

Igen. Amikor honlapunkon megjelenítünk egy gumiabroncsot, az azt jelenti, hogy készleten van, és azonnal ki lehet szállítani.


Van-e mód arra, hogy kövessem a megrendelésem?

Igen. Minden egyes küldemény követéséhez el tudjuk önnek küldeni a szükséges adatokat.


Ha szerelőműhelybe kérem a szállítást, felhív a műhely, amikor átveszi a gumikat?

Igen. Szerelőműhelyének a gumiabroncsok megérkezésekor fel kell önt hívnia időpontegyeztetés céljából. Az átvételről a követési számok alapján is tájékozódhat.