Kereséshez kattintson ide
Cheng Shin motorgumik

Cheng Shin motorgumi

Kerekeken guruló járműve van? Akkor Önnek Cheng Shin gumiabroncsokra van szüksége! Az 1967-ben alapított tajvani vállalat kezdetben csak kerékpárabroncsok gyártására szakosodott. Mára azonban a világ kilencedik legnagyobb gumiabroncsgyártójává vált. A Cheng Shin Rubber (néhány helyen Maxxis vagy CST néven ismert) több mint 170 országban van jelen, és az összes főbb nemzetközi biztonsági és gyártástechnikai tanúsítvánnyal rendelkezik. A tizenkét országban megtalálható operatív központoknak hála a Cheng Shin minőségi abroncsai bárhol elérhetőek az Ön számára.

Mindegyik Cheng Shin telephelyre ugyanazok a működési alapelvek vonatkoznak: gondos tervezés, innováció és integritás. A vállalat az ipari szabványokat követve határozza meg a gyártástechnológiáját, és a legfejlettebb módszereket alkalmazza a kiváló minőségű abroncsok előállítása érdekében. Termékei a hosszú távú teljesítmény szinonímái. A Cheng Shin abroncsok speciális keveréke és innovatív futófelület-mintázata jobb tapadást biztosít bármilyen terepen, a legkülönfélébb körülmények között is. A klasszikus teljesítményszintet kínáló, rövid élettartamú abroncsokkal szemben a Cheng Shin termékeivel Ön hosszú évekig élvezheti a kiváló teljesítmény és tartósság kombinációját. A Cheng Shin vállalat számos világmárkánál, például Honda, Kawasaki, Yamaha vagy Suzuki úgynevezett OEM beszállító (Original Equipment Manufacturer - eredeti alkatrészgyártó), tehát a vállalat a világ legelismertebb motorkerékpár-gyártóinak bizalmát élvezi. Ennek tudatában Ön is aggodalom nélkül indulhat útjára ezekkel az abroncsokkal.

Amint a vásárlók megbizonyosodtak a Cheng Chin abroncsok kimagasló minőségéről, a vállalat ugrásszerű növekedésnek indult. A cég az elmúlt 15 évben exponenciális ütemben terjeszkedett, és a mai napig folyamatosan új gyártóüzemeket nyit, illetve újabb és újabb innovatív abroncstechnológiákat fejleszt.

A legkelendőbb profilok

Túra / Sport

Robogó