235/50 R19 99V 3PMSF - Módosítás

Nokian Seasonproof SUV 235/50 R19 99V 3PMSF

Kategória : 4x4 4 évszakos
C B A 69 dB
4.0 /5 (26 vélemény)
Nokian Seasonproof SUV 235/50 R19 99V 3PMSF
Nokian 235/50 R19 99V
69
Nokian Seasonproof SUV 235/50 R19 99V 3PMSF
C B A 69 dB
készleten

Ingyenes szállítás 48/72 órán belül

Ár/db 66 901 Ft

Jellemzők

Márka Nokian
Modell Seasonproof SUV
Méret 235/50 R19 99V
Méret módosítása
Pluszok 3PMSF
Európai osztálybesorolás
C B A 69 dB
Kategória
4x4 4 évszakos
Vélemény
4.0 /5 (26 vélemény)

Leírás

Tökéletes megoldás azoknak a sofőröknek, akik nem szeretnék rendszeresen cserélni a gumiabroncsaikat, a Nokian Seasonproof SUV egész évben optimális és nagy biztonságot nyújt.
Megbízható a havas és sáros napokon, hibátlan teljesítményt és nagyon pihentető vezetést nyújt nyáron, ez az egész évszakos gumiabroncs tartós.

Leírás
vélemény
Felszerelés

Nyári teljesítmény és téli biztonság

Nyári teljesítmény és téli biztonság
A gumiabroncs futófelületének újratervezett kialakítása optimalizálja a teljesítményt a nyári szezonra. Jelentős javulásokat tapasztalhatunk nedves és száraz úton történő fékezés terén, köszönhetően a speciálisan kialakított barázdáknak, amelyek csökkentik a megálláshoz szükséges távolságot és növelik a biztonságot kanyarodás közben, mivel több tapadást és ellenőrzést biztosítanak. Ezenkívül a hóra tervezett elemek, amelyek a futófelület szakaszai között helyezkednek el, jobb tapadást biztosítanak a hóban, mind fékezéskor, mind gyorsításkor, és növelik a biztonságot friss hóban vagy különféle laza felületeken történő vezetés közben.

Abroncs kopásjelző

Abroncs kopásjelző
A Nokian Seasonproof SUV gumiabroncs egy rendszerrel van felszerelve, amely figyelmezteti az autóst a gumiabroncsok cseréjének szükségességére. Ezt a rendszert Kopásjelzőnek nevezik, és megmutatja a maradék gumi mélységét milliméterben, és a számok fokozatosan halványulnak, ahogy a gumiabroncs kopik. A téli időszakban a biztonság fenntartása érdekében ajánlott, hogy a gumiabroncs barázdáinak mélysége 4 és 5 milliméter között legyen. Amíg a gumiabroncsban legalább 4 milliméter barázda marad, a hópelyhes ikon látható marad. Ha ez az ikon már nem látható, ez azt jelenti, hogy itt az ideje a gumiabroncsok cseréjének a biztonságos vezetési feltételek megőrzése érdekében.

Stabilitás és kezelhetőség a SUV-k sokoldalú használatához

Stabilitás és kezelhetőség a SUV-k sokoldalú használatához
A Nokian Seasonproof SUV vállrészei kifejezetten sport használatú járművek (SUV) használatához lettek igazítva.
A futófelületi blokkok támogatása stabilitást biztosít, míg a személyre szabott futófelületi blokkokkal és lamellázással rendelkező központi terület optimális teljesítményt nyújt, bármilyen időjárási körülmények között.
Az autósok számára ez stabilitás érzetét jelenti az úton, valamint precíz kezelhetőséget az eső által nedvesített vagy télen havas utakon.

Concept Season Sense

Concept Season Sense
A Nokian újítása, a Season Sense három technikai előrelépést integrál a gumiabroncsok teljesítményének optimalizálása érdekében: egy speciális lamellázási technikát, egy irányított mintázatot a futófelület számára, és egy fejlett gumi formulát. Ezek a jellemzők növelik az alkalmazkodóképességet és a biztonságot a hóban és nedves felületeken. A Nokian kifejlesztett egy multifunkciós lamellázást és egy irányított futófelület-mintázatot, hogy megfeleljen ezeknek az igényeknek. Az új "négyévszakos" vízelvezető csatornák kialakítása elősegíti a víz és a sár eltávolítását, míg a szilícium hozzáadása a gumi keverékhez garantálja a nagy élettartamot, az optimális tapadást nedves felületeken és a csökkentett gördülési ellenállást.
LiveChat
Whatsapp Messenger