195/50 R15 82H 3PMSF - Módosítás

Uniroyal Allseasonexpert 195/50 R15 82H 3PMSF

Kategória : Személyautó 4 évszakos
F C 72 dB
4.5 /5 (9 vélemény)
Uniroyal Allseasonexpert 195/50 R15 82H 3PMSF
72
Uniroyal Allseasonexpert 195/50 R15 82H 3PMSF
F C 72 dB
készleten

Ingyenes szállítás 72 órán belül

Ár/db 46 682 Ft

Jellemzők

Márka Uniroyal
Modell Allseasonexpert
Méret 195/50 R15 82H
Pluszok 3PMSF
Európai osztálybesorolás
F C 72 dB
Kategória
Személyautó 4 évszakos
Vélemény
4.5 /5 (9 vélemény)

Leírás

Az Uniroyal gyártó Allseasonexpert 195/50 R15 82H (3PMSF) abroncsával egy teljesítményorientált abroncsot kínál, amely minden körülmények között biztonságot és kényelmet kombinál. Az esős körülmények közötti haladásra tervezett abroncs garantálja a kiváló úttartást. A hóban is nagyon megbízható.

Leírás
vélemény
Felszerelés

Kopás és használati költség

Kopás és használati költség
A költségek maximalizálása érdekében válasszon egy egész éves gumiabroncs-szettet, amely megkíméli Önt a nyári és téli szettek megvásárlásától és tárolásától. Számolni kell azzal is, hogy ha évente kevesebb mint 10 000 km-t tesz meg, a gumiabroncsok szezononkénti cseréje nem lesz gazdaságos, mert 5 vagy 6 év után puhává válnak, és cserélni kell őket, még akkor is, ha kopásuk mérsékelt. Szerencsére, kopásálló és abrázióálló gumijuknak köszönhetően az AllSeasonExport gumiabroncsok egész évben optimális teljesítményt garantálnak.

Tapadás

Tapadás
Egyre több európai ország írja elő a téli gumiabroncsok kötelező felszerelését. De mit tehet, ha kis autót vezet, ha viszonylag enyhe éghajlatú helyen él, vagy egyszerűen nem vezet annyit, hogy indokolt legyen az évszakonkénti gumiabroncs-csere? Az AllSeasonExpert gumiabroncsaink rendelkeznek az M + S jelzéssel, valamint a hegy / hó szimbólumokkal, így téli gumiabroncsnak minősülnek, még akkor is, ha 4 évszakos használatra szánják őket.

Víztükör

Víztükör
Az esőben történő vezetés során az aquaplaning ellenállására tervezett, az AllSeasonExpert gumiabroncs irányított profillal rendelkezik. Széles hosszirányú barázdájának köszönhetően biztosítja a víz és az olvadt hó elvezetését, így jobb vezetési kényelmet nyújt nedves terepen.

Kényelem

Kényelem
Létrehozva a következetes és egyenletes kopás biztosítására, ez az abroncs irányított profilú, amelyet sportautókhoz fejlesztettek ki. Kényelmet és csendes működést biztosít minden körülmények között, garantálja a páratlan teljesítményt a kezelhetőség és a tapadás terén, különösen nagy sebességnél.
LiveChat
Whatsapp Messenger